13. 01. 2018 - 17:29
Domaćini bez trijumfa, nastavljene krize Hoffenheima i HSV-a
907
Shares
Domaćini bez trijumfa, nastavljene krize Hoffenheima i HSV-a

BUNDESLIGA

Domaćini bez trijumfa, nastavljene krize Hoffenheima i HSV-a

13. 01. 2018 - 17:29
0
Shares
U njemačkoj Bundesligi igrane su utakmice 18. kola, a u terminu od 15.30 sati domaćini su ostali - bez poraza!
 
Eintracht Nike Kovača ugostio je Freiburg, momčad koju je pobijedio samo jednom u prošlih deset međusobnih ogleda. Niti ovoga puta nije bio puno uspješniji, odigravši neriješeno 1:1.
 
Domaćina je u vodstvo doveo Haller u 28. minuti, a Freiburgu je poravnanje donio Koch početkom drugog dijela.
 
U Bremenu su Werder i Hoffenheim odigrali izjednačenu utakmicu koja je završila s najpravednijih 1:1. Gosti su poveli preko Hubnera u 39. minuti, a Werder je izjednačio pogotkom Gebrea Selassieja malo nakon punog sata igre. 
 
Andrej Kramarić i ovaj je susret započeo na klupi Hoffenheima s koje je ušao u igru u 57. minuti, dok je naš Ermin Bičakčić odigrao cijeli meč. Izet Hajrović nije bio ni u konkurenciji za ovaj duel.
 
HSV je ponovo ostao bez bodova, ovoga puta s minimalnih 1:0 bolji je bio Augsburg čime je momčad Seada Salihovića (igrao do 68. minute) upisala treći uzastopni poraz.
 
Stuttgart je s također minimalnih 1:0 pred svojim navijačima slavio protiv Herthe. Jedini gol djelo je Starka koji je loptu u vlastitu mrežu poslao u 78. minuti. Vedad Ibišević za goste je igrao od 77. minute.
 
Susret s najviše golova igran je u Hannoveru gdje je istoimeni domaćin pobijedio Mainz s 3:2. Prva četiri gola pala su u razmaku od 12 minuta; Muto je zabio za Mainz u 26. minuti, pet minua kasnije prednost je udvostručio Hack, a utakmicu je u egal vratio Fullkrug golovima u 33. i 38. minuti susreta. Za veliki preokret i konačnu pobjedu Hannovera zabio je ponovno Fullkrug koji je udarcem s 11 metara upotpunio hat-trick. Kenan Kodro nije bio ni na klupi gostiju.
 
 
Učitaj još novosti