13. 01. 2018 - 17:57
Chelsea s igračem više bez ikakve municije, Burnley...
907
Shares
Chelsea s igračem više bez ikakve municije, Burnley zaustavljen u Londonu

PREMIERSHIP

Chelsea s igračem više bez ikakve municije, Burnley zaustavljen u Londonu

13. 01. 2018 - 17:57
0
Shares
U prvim utakmicama 23. kola Premier lige Chelsea propustio prenoćiti na drugom mjestu, a West Ham je velikom gostujućom pobjedom nastavio uspon na tabeli.
 
Chelsea je protiv Leicestera odigrao samo 0:0 i tako ispustio bodove u borbi za drugo mjesto. Za domaćina utakmica nije počela dobro jer se kapiten Cahill ozlijedio već nakon pola sata igre, a umjesto njega je ušao Christensen. U prvom poluvremenu je jedino opasnije zaprijetio Fabregas, ali je Schmeichel sjajno odbranio. U 56. minuti Mahreza u šesnaestercu ruši Christensen, ali sudac nije odlučio pokazati na bijelu točku. Minutu kasnije Mahrez puca s dvadesetak metara, a njegov udarac od bloka skoro ulazi u mrežu Courtoisa koji je ostao na krivoj nozi. Leicester je u 68. minuti ostao s igračem manje jer je bočni igrač Chilwell dobio drugi žuti karton.
 
Huddersfield je teško poražen kod kuće od West Hama 4:1. West Ham je došao u vodstvo u 25. minuti pogotkom Noblea nakon greške zadnje linije domaćina. Domaćini su izjednačili pet minuta prije poluvremena pogotkom Lolleya koji je pogodio s 15 metara. Na samom početku drugog dijela gosti su vratili vodstvo, nakon samo desetak sekundi Arnautović zabija nakon duge lopte Kouyatea. U 57. minuti je 3:1, a pogodak je zabio Lanzini nakon asistencije Arnautovića i lijepe timske akcije. Pet minuta kasnije ponovno je proradila veza Arnautović-Lanzini i rezultat je 4:1.
 
Crystal Palace je kod kuće svladao Burnley s minimalnih 1:0. Domaćini su poveli u 21. minuti preko Sakoa koji je lijepo prošao po desnoj strani i zabio u sami kut.
 
Newcastle i Swansea odigrali su bez pobjednika - 1:1. U 62. minuti gosti dolaze do vodstva, pogodak je zabio Ayew, a par minuta kasnije domaćini izjednačuju preko Joselua nakon ubačaja s desne strane.
 
Watford i Southampton su u uzbudljivoj utakmici odigrali neriješeno 2:2. Southampton je poveo pogotkom Ward-Prowsea u 20. minuti nakon lijepe povratne lopte s lijeve strane. Na 2:0 povisio je ponovno Ward-Prowse nakon sjajno odrađenog kontranapada. U 58. minuti Grey je vratio nadu domaćinu kada je glavom zabio nakon odbijanca, a za izjednačenje u 90. minuti zabija Doucoure - to je bio 1000. primljeni gol Southamptona u Premier ligi!
 
West Bromwich je kod kuće svladao Brighton 2:0. Domaćin je poveo iz kornera u četvrtoj minuti, najviši u skoku bio je Evans. Za 2:0 zabio je Dawson ponovno nakon kornera.
Učitaj još novosti