04. 01. 2018 - 10:07
Pušio, pio i petardama plašio kćerku: Nainggolan zbog Nove...
907
Shares
Pušio, pio i petardama plašio kćerku: Nainggolan zbog Nove godine dobio najveću moguću kaznu

OD ROME

Pušio, pio i petardama plašio kćerku: Nainggolan zbog Nove godine dobio najveću moguću kaznu

04. 01. 2018 - 10:07
0
Shares

Pušio i pijan plašio kćerku: Nainggolan zbog Nove godine dobio najveću moguću kaznu

Zvijezda talijanske Rome, Radja Nainggolan, izazvao je pravi skandal novogodišnjom objavom na svom Instagramu.
 
Belgijski reprezentativac objavio je video s dočeka Nove godine, no u njemu se pojavio u razuzdanom izdanju - s cigaretom, alkoholom i repertoarom psovki.

Navijači Rome i mediji posebno su se okomili na igrača Rome zbog činjenice da je u pripitom stanju bacao pirotehnička sredstva kojim je uplašio svoju kćerkicu koja ga je izbezumljeno i prepadnuto gledala.

"Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Znate, volim se zabavljati s prijateljima, slavili smo Novu godinu, ali ovaj put otišao sam predaleko. Mislio sam da je to posebna noć u kojoj je dopušteno otići korak dalje. Naravno, nisam želio postaviti negativan primjer i zato se moram ispričati zbog mojih riječi i ponašanja", izvinio se dan kasnije Nainggolan.

Međutim, izvinjenje nije bila dovoljna i novogodišnje bakanalije belgijskog su reprezentativca koštale puno više nego što je očekivao. Sportski direktor Rome Monchi jučer se vratio u klub i odmah je brutalno kaznio belgijskog veznjaka.

Nainggolan je dobio najveću moguću kaznu prema pravilniku, odnosno 30 posto od mjesečne plaće. S obzirom na igračeva primanja, morat će platiti 100 hiljada eura. Također, talijanski mediji pišu kako bi Radja mogao propustiti i utakmicu s Atalantom za vikend.

Učitaj još novosti