26. 12. 2017 - 23:14
Mirko Filipović u Japanu ima podršku posebnog navijača
907
Shares
Mirko Filipović u Japanu ima podršku posebnog navijača

MIRKO OTIŠAO NA MEČ

Mirko Filipović u Japanu ima podršku posebnog navijača

26. 12. 2017 - 23:14
0
Shares

Mirko Filipović će do kraja godine obaviti još jednu borbu, a protivnik će mu biti veteran Koshaka. Cro Cop je već otputovao u Japan, a u razgovoru za Index.hr je otkrio svoja očekivanja.

"Spreman sam, osjećam se odlično. Jutros sam odradio trening, a sinoć sam ih imao dva, sve je u najboljem redu. Standardno sam se pripremao za borbu, sparinge sam prekinuo prije sedam dana, a nakon toga smo radili simulaciju borbe", rekao je Mirko.

Otkrio je kako je njegovo zdravstveno stanje u najboljem redu te da nema problema s koljenom koje ga je godinama mučilo.
 
"Ne osjećam nikakve probleme. Koljeno je dobro. Meni ne znači ništa ako me protivnik udari u to koljeno. Ne osjetim ja probleme na taj način. Koljeno se jednostavno punilo tekućinom jer je hrskavica bila ozlijeđena. Mene to boli dok ja ležim, kad savijem nogu i oblačim tenisice, ali kad se zagrijem onda je sve odlično, ne osjećam bol. Neće mi to predstavljati probleme za borbu, a on to nikako neće moći iskoristiti."

Mirko Filipović je na Staru godinu 2016. nokautirao bivšeg sumo borca Baruta, prošao u finale Rizinovog Grand Prixa, a onda ga i osvojio pobjedom protiv Iranca Aliakbarija. Obojicu je sredio u prvoj rundi i svojoj bogatoj kolekciji dodao još jednu titulu. Osvojeni pojas posvetio je sinu Ivanu, a za mlađeg Filipa je rekao kako je on još uvijek premali da razumije što mu tata radi.

"Odlučio sam povesti najstarijeg sina sa sobom. Dovoljno je velik, a ovo je idealna prilika da putuje sa mnom jer je na školskim praznicima. Velika mu je želja da vidi Japan, a protivnik nije toliko rizičan. Bit će u uglu sa mnom, neka osjeti tu sjajnu atmosferu.''

Učitaj još novosti