29. 04. 2024 - 20:08
Hrgović ismijao Dubou: On je kao patak Bubi, ako me pobijedi...
907
Shares
Hrgović ismijao Dubou: On je kao patak Bubi, ako me pobijedi spustit ću glavu i idem u penziju

Hrgović ismijao Dubou: On je kao patak Bubi, ako me pobijedi spustit ću glavu i idem u penziju

29. 04. 2024 - 20:08
0
Shares

Hrvatski teškaš Filip Hrgović će se prvog juna boriti protiv Danijela Duboe (Daniel Dubois) u Rijadu. 

"El animal" siguran u pobjedu 
U susret tom događaju Hrgović je dao intervju za YouTube kanal Queensberry Promotions u kojem je komentarisao meč i svog idućeg protivnika.

- On je malo dijete za mene. Neće me uspavati, borio sam se s puno jačim udaračima od njega i nisu me poslali na spavanje pa neće ni on. Uništit ću ga, nije dovoljno zreo za mene - rekao je Hrgović.

Najviše pažnje na društvenim mrežama je izazvala činjenica da je Filip pomalo neozbiljno predstavio svog protivnika.

- Nikada neće biti dovoljno zreo jer nema taj mentalitet. Kada ga vidite, on je kao dijete koje se izgubilo usred tržnog centra i traži roditelje. Tako mi izgleda, kao da je izgubljen i ne zna gdje treba ići. U Hrvatskoj smo imali crtani film, ne znam je li bio emitiran u Velikoj Britaniji... Veliki patak koji je toliko nespretan da gdje god dođe, sve upropasti, zvao se Bubi. Duboa me podsjeća na tog patka iz crtića - govorio je "El animal".

Hrgović ide u penziju ako izgubi
Filip Hrgović je iznimno uvjeren u svoju pobjedu na ovom meču, toliko da je čak rekao da će se penzionisati ako izgubi od Duboe.  

- Ako me pobijedi, spustit ću glavu, priznati da je odličan borac i otići u penziju. Očekujem puno od sebe, vjerujem da sam najbolji i teško radim, a ako me Duboa pobijedi to će značiti da nisam toliko dobar kao što mislim da jesam i umirovit ću se - govorio je Filip.

U završnom se dijelu razgovora osvrnuo i na mogućnost da, u slučaju pobjede nad Duboom, boksa sa Entonijem Džošuom.(Anthony Joshua).

- Razbit ću Dubou, a onda dolazim na Wembley boriti se s Džošuom. Sjećaš se kad je hrvatska nogometna reprezentacija došla na Wembley i razbila vašu nacionalnu selekciju? Učinit ću to ponovno, doći ću na Wembley i razbiti Džošuu pred 80.000 Britanaca. To je moj plan, ali prvo se moram pobrinuti za velikog patka - zaključio je Hrgović uz osmijeh.

Učitaj još novosti