26. 12. 2017 - 16:11
Amar Osim je novi selektor Bosne i Hercegovine!
907
Shares
Amar Osim je novi selektor Bosne i Hercegovine!

MUHAMED BIKIĆ U EMISIJI 'IZBLIZA'

Amar Osim je novi selektor Bosne i Hercegovine!

26. 12. 2017 - 16:11
0
Shares

Mr. sc. Muhamed Bikić je dugogodišnji sportski novinar i publicista, autor nekoliko knjiga i sportskih emisija koje su obilježile bosanskohercegovački novinarski i publicistički rad u protekle dvije decenije. U protekloj 2017. godini je imao mnogo uspjeha na poslovnom planu, te je uveliko počeo i s promocijom trećeg izdanja knjige 'sportskivremelov.ba'.

Sve to je bio razlog za gostovanje u emisiji "Izbliza" na TV Vogošća, gdje je ispričao svoju životnu priču, odnosno životno putovanje iz kojeg su nastale brojne emisije, knjige...

Naravno, oduševio je brojne gledaoce, podsjetio na izuzetno jake sastave Željezničara i Sarajeva, a kao uvijek beskrajno iskren u svemu, pa i kod imena novog selektora...

Tako se naročito prisjetio sjajnog sastava Plavih s Grbavice: Škrba, Branislav Berjan, Baljić, Šabanadžović, Komšić, Čilić, Edin Bahtić, Škoro, Mihajlović, Baždarević i Nikola Nikić, dok nije zaboravio ni komšije s Koševa: Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Jozić, Hadžibegić, Jakovljević, Vukičevic Slaviša, Musemić, Merdanović i Predrag Pašić.

O Muhamedu Bikiću

Muhamed Bikić je dugogodišnji novinar, magistar sporta, a gledatelji širom Bosne i Hercegovine trenutno ga prate preko TV Alfa u popularnoj emisiji “AS EXKLUZIV” SA MUHAMEDOM BIKIĆEM.

Već preko 20 godina bavi se novinarstvom, a prošao je, doslovno, sve u novinarstvu, kako u printanim, tako u elektronskim medijima, web portalima, izvještavao s brojnih domaćih i inozemnih manifestacija.

Inače, Muhamed Bikić je početkom decembra od Olimpijskog komiteta BiH dobio Specijalnu nagradu za medijsku promociju olimpijskih vrijednosti.

Učitaj još novosti