22. 12. 2017 - 21:20
Gattuso iskreno: Neke bi igrače trebalo ošamariti!
907
Shares
Gattuso iskreno: Neke bi igrače trebalo ošamariti!

TRENER MILANA

Gattuso iskreno: Neke bi igrače trebalo ošamariti!

22. 12. 2017 - 21:20
0
Shares

Igrači Milana trenutno se nalaze u karanteni kako bi se što bolje pripremili na utakmice koje slijede. Svrha je također da se igrači još više zbliže, ali predstavlja i kaznu za poraz od Verone 3:0.

Gennaro Gattuso opet je napravio predstavu od konferencije za novinare te je i ovaj put bio izrazito slikovit prilikom kritiziranja svoje momčadi.

"Problem ove ekipe nije način na koji rade, već karakter. Treba nam otrova u igri, više želje i muda. Naporno smo radili ovih par dana."

"Stariji igrači imaju puno iskustva i pomažu drugima kada rade greške u postavljanju na terenu. Ova momčad nestane s terena čim nas protivnik stisne. Sve je jasno na snimkama, jednostavno se pogubimo."

"Svaki put kada nas protivnik napadne djelujemo kao da ćemo primiti pogodak. Samo nas treba rastegnuti po terenu i sve naše slabosti izlaze na vidjelo. To moramo odmah popraviti, inače riskiramo novo poniženje."

"Mi ne djelujemo kao momčad i tu je glavni problem. Igrači su prilično različiti što se tiče karaktera i potrebno je sve njih uskladiti. Nekima treba podrška, dok druge treba ošamariti!", završio je Gattuso.

Učitaj još novosti