18. 12. 2017 - 08:57
Kličko prodao tajnoviti USB za pravo bogatstvo, a razlog je...
907
Shares
Kličko prodao tajnoviti USB za pravo bogatstvo, a razlog je fenomenalan

BIT ĆE NAMIJENJEN HUMANITARNIM PROJEKTIMA

Kličko prodao tajnoviti USB za pravo bogatstvo, a razlog je fenomenalan

18. 12. 2017 - 08:57
0
Shares

Ako se vratimo otprilike osam mjeseci unazad, sjetit ćemo se da je Vladimir Kličko tada otkrio postojanje USB stika u kojem se nalazi njegova prognoza okršaja koji ga je tada čekao s Anthony Joshuom.

Ishod ovog duela dobro nam je poznat, mladi Britanac slavio je tehničkim nokautom u jednom od najboljih bokserskih mečeva 2017. godine. 

Ipak, ono što ne znamo je to koliko je “Dr. Steelhammer” bio daleko ili blizu u svojoj prognozi. Kako bi svoju popularnost, ali i posljednji meč u karijeri, dodatno iskoristio u humanitarne svrhe, legendarni Ukrajinac još je ranije najavio prodaju bokserskog ogrtača koji je u sebi imao ušiven USB s tajnom koju je samo on znao, prenosi Fightsite.hr.

Taj ogrtač i USB od sada imaju novog vlasnika, a riječ je o medijima još uvijek nepoznatoj osobi koja je za ovaj djelić historije izdvojila čak 160 hiljada funti. Od toga je 10 hiljada funti naknadno dodano pod uvjetom da ponuđač dobije priliku večerati u društvu bivšeg prvaka.

Kličko je na to pristao i dodao kako će on podmiriti taj račun. Sav prikupljeni novac bit će namijenjen humanitarnim projektima koje će za djecu organizirati Kličkovo dobrotvorno udruženje.

Učitaj još novosti