15. 12. 2017 - 23:08
,A smijali su mi se kad sam govorio da je Messi čudo'
907
Shares
,A smijali su mi se kad sam govorio da je Messi čudo'

BIŠĆAN O MESSIJU

,A smijali su mi se kad sam govorio da je Messi čudo'

Sport.ba / 24sata.hr
15. 12. 2017 - 23:08
0
Shares

Ko je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao? Ha, igrao sam stvarno protiv svih dobrih igrača, ali nitko se ne može uspoređivati s Leom Messijem, rekao je trener Olimpije Igor Bišćan prisjećajući se svojih dana u Ligi prvaka.

Igrao je u elitnom nogometnom takmičenju s Dinamom, osvojio je Ligu prvaka s Liverpoolom u onom nezaboravnom finalu 2005. godine, ali trenutak koji posebno pamti iz svih tih godina doživio je u dresu grčkog Panathinaikosa.

,,Igrali smo protiv Barcelone, dok je tamo vladao Ronaldinho. No u posljednjih deset minuta u igru je ušao Lionel Messi, a to neću nikad zaboraviti. Nakon utakmice grčki novinari su me ispitivali o Ronaldinhu, kako je igrati protiv njega, kako izgleda na terenu... A ja sam rekao da je Ronaldinho igrao s pola snage, ali da je zadnjih deset minuta ušao jedan mali koji je bolji od Ronaldinha'', otkrio je Igor Bišćan i nastavio:

,,Grčki novinari su se smijali, gledali me u čudu i mislili: ‘Ma što ovaj priča, kakav Messi?!’. Ali nikad se u karijeri nisam susreo s igračem koji me oduševio kao Messi u tih par minuta. Hitar, brz, okretan... Ma čudo! Tu priču i danas volim ispričati prijateljima''.

Učitaj još novosti