11. 12. 2017 - 07:40
Napoli ruši negativne rekorde, Sarri: Nema razloga za brigu!
907
Shares
Napoli ruši negativne rekorde, Sarri: Nema razloga za brigu!

SERIE A

Napoli ruši negativne rekorde, Sarri: Nema razloga za brigu!

Sport.ba/Goal
11. 12. 2017 - 07:40
0
Shares

Napoli je nakon domaćeg poraza protiv Juventusa (0:1) s Fiorentinom na "San Paolu" remizirao bez golova (0:0) i tako srušio čitav niz negativnih rekorda! 

Po prvi puta otkako je Maurizio Sarri preuzeo napuljsku klupu, njegova momčad nije zabila u dvije uzastopne utakmice te je ovo prvi puta od februara 2010. godine da je Napoli  na domaćem teren dva puta zaredom ostao bez postignutog gola. Također, od 2016. godine Sarrijeva momčad ne zna za dva uzastopna poraza.

Također, u prvog poluvremenu Napoli je uputio samo jedan udarac po golu protivnika, što je najlošiji učinak kluba u ovoj sezoni.

"U prvom poluvremenu smo bili dosta nervozni i griješili više nego što je za nas uobičajeno. No, u drugom dijelu stvorili smo puno prilika i nedostajao je samo pogodak", komentarisao je Sarri nastup tima nakon čega je upitan o formi Mertensa (jedan gol u posljednjih osam utakmica).

"Trebamo se zabrinuti samo onda kada ne stvaramo prilike, a to sada nije slučaj. Brinuo sam se nakon utakmice protiv Feyenoorda, danas sam bio miran."

Stefano Pioli može biti zadovoljan što je njegova Fiorentina po četvrti puta u posljednjih osam ligaških utakmica ostala čiste mreže.

"Bilo je puno promjena u momčadi tijekom ljeta, sada imamo jako mladu ekipu. Zato je za nas ovaj rezultat korak naprijed, ipak smo igrali protiv momčadi koju nije lako zaustaviti."

Osim Napolija, u ovom kolu su remi bez golova odigrali i Juventus protiv Intera te Roma (protiv Chieva) što se posljednji puta dogodilo u sezoni 1965./1966.

Učitaj još novosti