10. 12. 2017 - 18:32
Italijani tvrde: Pjanić će završiti poput Bonuccija, Allegri s...
907
Shares
Italijani tvrde: Pjanić će završiti poput Bonuccija, Allegri s o svemu itekako pita!

VELIKANI ČEKAJU U REDU

Italijani tvrde: Pjanić će završiti poput Bonuccija, Allegri s o svemu itekako pita!

10. 12. 2017 - 18:32
0
Shares

Juventus i Inter sinoć su u najvećem italijanskom derbiju odigrali bez bodova, a kako je Napoli danas kiksao Nerazzurri su ostali lideri Serie A.

Tim Luciana Spallettija je tako prošao neokrznut gostovanja Romi, Napoliju i Juventusu, te s pravom sanja naslov prvaka i prekid serije Stare dame.

Ipak, glavna tema na Apeninskom poluostrvu je naš Miralem Pjanić, ali ne zbog odličnih igara. Naime, u samom finišu imao je žestok sukob s trenerom Allegrijem.

Danas su očekivano oba negirali da ima netrpeljivosti, ali to je bilo više nego očito kada je u 85. minuti Pjanke napuštao teren.

Italijani podsjećaju da je Allegri slične neprilike imao i sa stubom odbrane, Leonardo Bonuccijem. Prvo je uslijedilo hlađenje na tribinama, a onda i šokantan transfer u Milan.

Ove sezone već je strateg italijanskog prvaka imao velikih problema s Paulo Dybalom, koji je sinoć tek u finišu dobio priliku s klupe.

Italijanski mediji tvrde da će ukoliko ne dođe do pomirenja, bh. reprezentativac sigurno završiti na transfer listi.

PSG, Barcelona i Chelsea su u prošlosti iskazivali interes za Pjanićeve usluge, a u posljednje vrijeme tu su i manchesterski rivali.

 

Učitaj još novosti