09. 12. 2017 - 20:21
Nestašni dečko evropskog fudbala: Balotelli aktivirao vatromet...
907
Shares
Nestašni dečko evropskog fudbala: Balotelli aktivirao vatromet u svojoj kupaonici, a onda je kuća planula

ROBERTO MANCINI OTKRIO

Nestašni dečko evropskog fudbala: Balotelli aktivirao vatromet u svojoj kupaonici, a onda je kuća planula

09. 12. 2017 - 20:21
0
Shares

Nekadašnji menadžer Manchester Cityja, Roberto Mancini, prisjetio se neobične situacije koja se dogodila italijanskom napadaču Mariju Balotelliju dok je igrao na "Etihadu". 
 
Prije šest godina dok je Balotelli igrao na Otoku, City je tad u gradskom derbiju slavio protiv Uniteda s nestvarnih 6:1, a najbolji igrač tog dvoboja bio je upravo Italijan koji je zabio dva gola.
 
Mancini je otkrio kako je Balotelli samo dan prije tog susreta izazvao požar u svom domu u Manchesteru jer je pokušao ispaliti vatromet u svojoj kupaonici. 

"Mario je tad bio čudesan, odigrao je sjajnu utakmicu. Pokazao je koliko vrijedi i koliko može", rekao je Roberto pa dodao:
 
"Samo dan prije derbija došao je do mene kako bi razgovarali. Otkrio mi je da je imao požar u kući, rekao mi je da je on spavao a da su njegovi prijatelji bili neoprezni, ali zapravo, znao sam da je on samo želio vidjeti kako izgleda kad se vatromet zapali u kući."

Inače, United sutra od 17:30 sati dočekuje neporaženog gradskog rivala na "Old Traffordu", a Mancini i Balotelli već odavno nisu akteri ovih dvoboja.

Učitaj još novosti