09. 12. 2017 - 19:21
Zaludio apsolutno sve: Smatraju ga ponajvećim svjetskim...
907
Shares
Zaludio apsolutno sve: Smatraju ga ponajvećim svjetskim talentom, a engleski velikan i Barca ga silno žele već u januaru!

CHELSEA U PREGOVORIMA S KRILOM APOTEKARA

Zaludio apsolutno sve: Smatraju ga ponajvećim svjetskim talentom, a engleski velikan i Barca ga silno žele već u januaru!

09. 12. 2017 - 19:21
0
Shares

Mlada zvijezda Bayer Leverkusena Leon Bailey, je postala veoma tražena roba na transfer tržištu te se veliki broj klubova iznenada zainteresovao za njegove usluge. 

U engleskim medijima su se pojavile informacije kako baš Chelsea planira da u januaru potpiše sjajno krilo Apotekara.

Naime, kako prenosi "SunSport" Plavci su tokom posljednjih 18 mjeseci nadgledali Baileyja, dok su ga također pratili i u dresu Genka, za koji je nastupao prije odlaska u Njemačku.

Bailey je zaista veliki talenat i mnogi ga vide u budućnosti kao jednog od najboljih igrača, a već sad je ocijenjen kao jedan od najbržih igrača u Bundesligi, a ugovor s Leverkusenom ima do 2022. godine.

5

Sasvim je jasno kako su Plavci veoma zagrijani za usluge mlade zvijezde Bayera, i žele da ga već u januaru angažuju i imaju na raspolaganju u svojim redovima, međutim još jedan velikan je bacio oko na momka koji dolazi iz Jamajke.

Da Chelseaju neće biti lak posao dovesti ovog igrača potvrđuje i veliko interesovanje Barcelone koja bi takođe mladu zvijezdu Leverkusena rado vidjela na "Nou Campu".

Kako stvari stoje veliki rat će se voditi između ova dva kluba što se tiče dovođenja ovog talentovanog igrača, iako su navodno čelnici tima iz Londona u nešto ozbiljnim pregovorima s ovim igračem u odnosu na rivale iz Barcelone.

Učitaj još novosti