29. 11. 2017 - 19:40
Dana White: McGregora možda više nikada nećemo vidjeti u oktagonu
907
Shares
Dana White: McGregora možda više nikada nećemo vidjeti u oktagonu

PRVI ČOVJEK UFC-A

Dana White: McGregora možda više nikada nećemo vidjeti u oktagonu

29. 11. 2017 - 19:40
0
Shares

Irski borac Conor McGregor posljednjih dana je na naslovnicama svjetskih medija jer je proteklog vikenda sudjelovao u incidentu u jednom baru u Dublinu u koji su navodno bili uključeni i irski mafijaši. 

U utorak se o svemu oglasio i predsjednik UFC-a Dana White, koji je prokomentirao incident u Bellatorovom kavezu.

"Ovime se bavi direktor ABC-a (Mike Mazzulli op.a). Gledajte, on je mlad, bogat dečko, koji je bog u Irskoj. To nije najzdravije okruženje tamo. Sve to utječe na stvari. Ne znam sjećate li se početka Jona Jonesa. Nema sumnje da je bio talentiran. Ali smo već tada upozoravali da je zaradio gomilu novca i da se nadamo da će uspjeti ostati sabran. To je bilo prije nego su se sve ove lude stvari izdogađale. Ali su se dogodile”, pravda ponovno McGregora White i dodaje:

"Čudno je što se takve stvari događaju više u borilačkom sportu nego u bilo kojem drugom sportu".

McGregor svoj pojas nije branio od novembra 2016. kada je svladao Eddieja Alvareza. No i dalje je UFC prvak.

"Moram to još vidjeti. Trenutačno, ne radi se o tome hoće li braniti pojas ili ga napustiti. Radimo trenutačno na potpuno novom ugovoru s Conorom." 

"Možda se više neće boriti u UFC-u, čovjek ima 100 miliona dolara. Vidio sam tipove koji su zaradili i manje pa dali otkaz, a učili su za to cijeli život", rekao je White. 

"Pokušajte se ustati i primiti udarac u lice svakog dana kad imate 100 miliona dolara u banci. Novac sve promijeni", dodao je. 

Na kraju je odgovorio i na pitanje hoće li razgovarati sa svojom zvijezdom oko posljednjih problema u koje je upao.

"Ne. To ne radiš. Naučio sam tokom godina da ovakve razgovore ne možeš voditi. To su odrasli ljudi. Da budem iskren, jedini koji su me slušali su bili Chuck Liddell i Ronda Rousey. To su jedino dvoje…", zaključio je čelnik UFC-a. 

Učitaj još novosti