17. 11. 2017 - 22:06
UFC dogovorio mega meč Cyborg - Holm
907
Shares
UFC dogovorio mega meč Cyborg - Holm

UFC 219

UFC dogovorio mega meč Cyborg - Holm

17. 11. 2017 - 22:06
0
Shares

Iako je prije nekoliko dana menadžer Holly Holm otkrio kako su pregovori oko meča s Cris Cyborg propali, situacija se zaokrenula za 180 stupnjeva. MMAFighting doznaje kako je UFC uspio udobrovoljiti obje strane i da su svi detalji dogovoreni. Cris Cyborg će braniti svoj pojas prvakinje u perolakoj kategoriji protiv Holly Holm na UFC-u 219 u Las Vegasu.

Ovim su završile velike muke po čelnike UFC-a koji manje od mjesec i pol dana do onoga što bi trebala biti jedna od najvećih njihovih priredbi godine nisu imali njezin ''main event''. A tako, naravno, nisu imali što ni promovirati.

MMAFighting doznaje da su u nedostatku drugih rješenja čelnici UFC-a ponovno prionuli poslu, vratili su sve za pregovarački stol i uspjeli su ispregovarati uvjete. Nije teško pretpostaviti da su morali ponuditi mnogo bolje honorare kako bi dogovorili ovaj meč.

Justino je posljednji put u oktogonu nastupila u srpnju, kada je svladala Tonyju Evinger osvojivši pritom pojas UFC prvakinje u perolakoj kategoriji. Ukupno u karijeri Cyborg ima 18 pobjeda i jedan poraz.

Holm je u posljednjem nastupu prekinula negativan niz od tri uzastopna poraza nokautiravši Bethe Correiju u svibnju. Bivša prvakinja u bantam kategoriji se proslavila nokautiravši Rondu Rousey na UFC-u 193 u dvoboju u kojem joj nitko nije davao nimalo šansi.

Holm i Cyborg su trenutačno dvije najpopularnije UFC borkinje te je UFC zasigurno napravio sjajan posao uparivši ih na UFC-u 219.

Evo do sada dogovorenih mečeva za ovaj popis borbi:

Cris Cyborg vs. Holly Holm
Khabib Nurmagomedov vs. Edson Barboza
Jimmie Rivera vs. TBA
Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza
Carlos Condit vs. Neil Magny
Gokhan Saki vs. Khalil Rountree
Matheus Nicolau vs. Louis Smolka
Myles Jury vs. Rick Glenn
Kamaru Usman vs. Emil Meek
Marc Diakiese vs. Dan Hooker

(Fightsite.hr)

Učitaj još novosti