21. 11. 2017 - 12:49
Bez ove ljepotice je bio prosjek, a uz nju je ostvario najveći...
907
Shares
Bez ove ljepotice je bio prosjek, a uz nju je ostvario najveći uspjeh karijere i postao treći igrač svijeta

GRIGOR DIMITROV

Bez ove ljepotice je bio prosjek, a uz nju je ostvario najveći uspjeh karijere i postao treći igrač svijeta

21. 11. 2017 - 12:49
0
Shares

Bugarski teniser Grigor Dimitrov u finalu londonskog Mastersa u nedjelju pobijedio je Belgijca Davida Goffina 7:5, 4:6 i 6:3 i tako postao prvi debitant nakon Alexa Corretje koji je u prvom nastupu odmah osvojio završni Masters.

26-godišnjak je tu osvojio 1500 bodova što ga je gurnulo na treću poziciju ATP tabele, a zaradio je i maksimalnu nagradu od 2,5 miliona dolara.

No, prije nešto više od godinu dana Dimitrov je bio 'tek' 40. igrač svijeta. Premalo je to bilo za tenisera silnog potencijala i nešto se moralo promijeniti.

"Uz dobar pristup, dobre ljude u okruženju i kvalitetnu podršku, sve se može postići. Niti jedan cilj nije nedostižan", bila je poruka Dimitrova poslije osvajanja Mastersa.

Tu se prvenstveno radi o dvije osobe. Prvi je trener Daniel Vallverdú koji s njim radi godinu dana, a za životnu sreću pobrinula se pjevačka zvijezda Nicole Scherzinger.

Prekrasna američka pjevačica i glumica hoda s bugarskim teniserom od početka 2016. i to je jedan od velikih razloga zašto je Dimitrov toliko 'skočio'. 

Radi se o ženi koja zaista zna prepoznati pobjednika, pošto je prethodno imala dugu vezu sa prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

nicole-scherzinger-grigor-dimitrov-legs-miniskirt-774517

Učitaj još novosti