19. 11. 2017 - 19:28
Nesvakidašnji potez Kanea: Moderni fudbal ovo ne pamti
907
Shares
Nesvakidašnji potez Kanea: Moderni fudbal ovo ne pamti

ENGLEZ NE ŽELI DA IDE

Nesvakidašnji potez Kanea: Moderni fudbal ovo ne pamti

19. 11. 2017 - 19:28
0
Shares

Dvadesetčetverogodišnji napadač Tottenhama, Harry Kane odavno je želja mnogih timova Evrope. Svojim nastupima u Tottenhamu privukao je pažnju Reala, Chelseaja, Cityja i brojnih drugih klubova.

Portal Goal.com prenosi da uprkos interesu svih tih velikih imena - on želi ostati u bijelom dresu tima sa sjevera Londona do kraja svoje karijere.

U trenutku kada se transferi plaćaju 100, 150 - 200 miliona eura, što je jedna od pojava koju moderni fudbal nosi sa sobom, ovaj Englez ne želi da ide iz svog Tottenhama.

Predsjednik tima, Daniel Levy ranije je kazao da za Kanea neće vrijednovati ponude ispod 200 miliona funti, što je negdje oko 225 miliona eura.

"Moj cilj je da cijelu karijeru igram u Tottenhamu", kazao je Bildu Kane.

"Imamo sjajan tim, velikog trenera, profesionalne uslove i dobit ćemo novi stadion. U ovom momentu, sve je ok, sve mi odgovara i sretan sam", naveo je Kane.

Tottenham svoju evropsku kampanju nastavlja u utorak, kada igraju sa Borussijom iz Dortmunda. U taj duel, izabranici menadžera Pochettina dolaze nakon pobjede nad Realom od 3:1 na Wembleyju u Ligi prvaka.

Učitaj još novosti