18. 11. 2017 - 09:49
Valverde poručio navijačima da ne brinu za Messija, a onda...
907
Shares
Valverde poručio navijačima da ne brinu za Messija, a onda najavio i pojačanje koje će sve oduševiti

GRIEZMANN BLIZU NOU CAMPA

Valverde poručio navijačima da ne brinu za Messija, a onda najavio i pojačanje koje će sve oduševiti

18. 11. 2017 - 09:49
0
Shares

Uoči ligaške utakmice s Leganésom (subota, 16:15 h), javnosti se obratio trener Barcelone - Ernesto Valverde.

Baskijski stručnjak pritom je odgovorio i na pitanje koje se ticalo statusa najveće zvijezde katalonskog velikana, Argentinca Lionela Messija.

Naime, 30-godišnjak je još u maju najavio produženje ugovora s blaugranom, međutim, do danas klub još uvijek nije objavio potpisivanje novog ugovora.

Tako je Barceloninoj desetki ostavljena mogućnost pregovaranja s drugim klubovima oko eventualnog transfera iduće godine.

Valverde je po tom pitanju poručio navijačima:

"Rekao bih im da se ne brinu te da gledaju Messija kako igra. Tada će shavtiti da on nije zabrinut. Zadovoljstvo je gledati ga kako igra".

Zatim se strateg vodeće momčadi La lige osvrnuo i na eventualni dolazak francuskog napadača Antoinea Griezmanna u redove ponosa Katalonije:

"Glasine su glasine. Griezmann je odličan igrač kao i svaki igrač koji se povezuje s Barcelonom".

Potom je 53-godišnji stručnjak dao i naznaku transfera, koji je navodno dogovoren za iduću godinu, a u kojem bi Atlético kao kompenzaciju trebao dobiti oko 90 miliona eura od Barcelone:

"Trenutno sam zadovoljan s igračima koje imam. A u budućnosti ćemo vidjeti".

O subotnjem ligaškom dvoboju Valverde je izjavio:

"Ono što nas brine jest činjenica da je Leganés protivnik koji prima malo pogodaka. Gubili smo već bodove u ovakvim susretima i to nas je koštalo naslova prošle godine. Nije toliko glamurozno igrati protiv Leganésa kao protiv Atlético Madrida, ali moramo se pripremiti na tešku utakmicu. Imamo puno razloga za pobjedu jer je ovo jako bitna utakmica prije serije utakmica pred Božić".

Učitaj još novosti