17. 11. 2017 - 13:09
(VIDEO) Samo tučnjava! Vratio se na led nakon isključenja pa...
907
Shares
(VIDEO) Samo tučnjava! Vratio se na led nakon isključenja pa zaradio 10 utakmica suspenzije

ZARADIO 10 UTAKMICA SUSPENZIJE

(VIDEO) Samo tučnjava! Vratio se na led nakon isključenja pa zaradio 10 utakmica suspenzije

17. 11. 2017 - 13:09
0
Shares

Hokej je osim dobre igre i sport tučnjave, pa smo tako sinoć mogli da vidimo kako to igrač Detroita Luke Witkowski radi.

Igrač Detroit Red Wingsa, legendarne NHL franšize, Luke Witkowski kažnjen je s 10 utakmice suspenzije zbog ludovanja koje je izveo u jučerašnjem susretu protiv Calgary Flamesa. On je pet minuta prije kraja susreta kod rezultata 6:2 za njegovu ekipu prvo brutalno pretukao Bretta Kulaka kojeg je bez kacige nekoliko puta udario u glavu dok ga nije srušio.

Potom je kažnjen i poslan u mjesto za odsluživanje istih, a tome je prethodilo rušenje od strane suca jer je Witkowski na dvoboj pozivao i Travisa Hamonica. Suci su nakon toga ipak odlučili isključiti Witkowskog i poslali ga u svlačionicu u gužvi koja je nastala kraj klupa, ali on se vratio na led i zakuhao novu tučnjavu u kojoj su sudjelovali gotovo svi.

NHL pravila nalažu da igrač koji se vrati na teren nakon isključenja automatski zarađuje 10 utakmice suspenzije pa će se Witkowski na led vratiti tek 11. decembra. On inače nema ni poena u osam utakmica ove sezone, a radi se o igraču koji je zadužen za ovakve situacije i voli se dobro potući.

Jedina nelogična stvar u cijeloj situaciji je što je sve bilo bezrazložno pošto je rezultat već bio riješen, a njegova je ekipa na kraju slavila s visokih 8:2. Ipak, neće im WItkowski previše nedostajati u igri, jedino ako opet neće biti potrebno nekog pretući. Wingsi očito neće sudjelovati u tučnjavama sljedećih 10 utakmica, a kad se Witkowski vrati bit će sve po starom. Pogledajte cijelu situaciju u videu.

Učitaj još novosti