12. 11. 2017 - 19:15
Wenger našao zamjenu za Alexisa: Stiže iz najgore ekipe u...
907
Shares
Wenger našao zamjenu za Alexisa: Stiže iz najgore ekipe u Engleskoj  za 40 miliona eura!

WILFRIED ZAHA

Wenger našao zamjenu za Alexisa: Stiže iz najgore ekipe u Engleskoj za 40 miliona eura!

12. 11. 2017 - 19:15
0
Shares

Arsene Wenger je nekako uspio zadržati Alexisa Sancheza prošlog ljeta, uvjerivši ga da će se Arsenal boriti za trofeje. No, Čileanac je očito shvatio da će ovo biti još jedna loša Arsenalova sezona te na zimu gotovo sigurno odlazi iz kluba.

Najvjerojatnije će Emirates zamijeniti Etihadom. Odlazak Sancheza ostavit će veliku rupu u ionako šupljoj Arsenalovoj igri, ali Wenger se već dao u potragu za Alexisovim nasljednikom.

I našao ga je i to u najlošijoj ekipi lige. Wilfried Zaha apsolutno je najbolji igrač Crystal Palacea u kojem nerijetko igra praktički sam, a Wenger je za reprezentativca Obale Bjelokosti spreman platiti oko 40 miliona eura.

Zaha se povrijedio u prvom kolu Premiershipa nakon čega je izbivao sljedećih šest utakmica. Palace je pao na zadnje mjesto lige, no kad se Zaha vratio su proigrali, pobijedili Chelsea i uzeli bod West Hamu i polako se počeli buditi.

Zaha je ljetos potpisao novi petogodišnji ugovor s klubom, iako je jasno da ga sigurno do kraja neće odraditi na Selhurts Parku.

Učitaj još novosti