12. 11. 2017 - 19:29
Ludilo: Zaboravite na Neymara, ovo je galaktik kojeg u Realu...
907
Shares
Ludilo: Zaboravite na Neymara, ovo je galaktik kojeg u Realu želi Ronaldo

I SAM IGRAČ IMA ŽELJU DA IGRA U REALU

Ludilo: Zaboravite na Neymara, ovo je galaktik kojeg u Realu želi Ronaldo

12. 11. 2017 - 19:29
0
Shares

Nakon lošeg početka sezone, postoje mnoge transfe glasine o nogometašima koji bi mogli osvježiti i pojačati tim i učiniti ga konkurentnijim.

Već smo pisali o mogućem transferu Neymara u Real Madrid, koji će još više šokirati svjetsku nogometnu javnost, nego što je to bio brazilčev prelazak iz Barcelone u PSG.

Ali, sve se više priča o tome da će Real morati započeti s velikom potrošnjom novca kako bi postali i ostali konkurentni u svjetskom nogometu, te da politika kupovine mladih nogometaša ne može odmah donijeti rezultat. S toga su u Realu pronašli igrača na kojeg žele potrošiti više od 100 miliona eura.

Nakon pisanja Don Balona, ​​kako će sljedeći Galaktikos postati Harry Kane, oglasio se je i Harry Kane koji je upravi Tottenhama rekao da želi napustiti klub samo ako za njega stigne ponude iz Real Madrida.

Osim toga, Don Balon od svojih izvora bliskih Realu je saznao da bi se ova varijanta također najviše svidjela Cristianu Ronaldu, koji već od ranije ne skriva simpatije prema Kaneu i volio bi da mu upravo on postane partner u napadu.

Jedini problem, prema engleskim novinarima, jeste taj što Harry Kane želi da zaigra na novom stadionu Tottenhama koji će biti otvoren tek početkom naredne sezone, a i da će o svojoj budućnosti ozbiljnije razmišljat tek nakon Svjetskog prvenstva.

Ove stvari mogu Realu predstavljati problem i spriječiti ih da već iduće ljeto pošalju ponudu za Engleza, pa je s toga realniji scenarijo da Kane obuče dres Reala u sezoni 2019/2020 a i tada će tek imati 26 godina, pa ga u Realu vjerovatnu do tada mogu sačekati.

Učitaj još novosti