08. 11. 2017 - 19:15
Kolašinac otvoreno progovorio o životu: Prvi posao bio mi je u...
907
Shares
Kolašinac otvoreno progovorio o životu: Prvi posao bio mi je u supermarketu, slagao sam pizze u frižiderima...

LJUBIMAC NAVIJAČA ARSENALA

Kolašinac otvoreno progovorio o životu: Prvi posao bio mi je u supermarketu, slagao sam pizze u frižiderima...

08. 11. 2017 - 19:15
0
Shares
Sead Kolašinac je odmah po dolasku na "Emirates" 'kupio' sve navijače Arsenala. Pogodio je u zvaničnom debiju protiv omraženog Chelseaja, a klasu je potvrdio požrtvovanim nastupima i odličnim prodorima s lijeve strane.
 
Zvanični sajt londonskog kluba objavio je vrlo zanimljiv intervju u kojem su na blic pitanja odgovarali upravo bh. reprezentativac i njegov kolega iz odbrane Shkodran Mustafi. Dvojica defanzivaca Topnika su jedan drugome postavljali kratka pitanja, te su se, osim fudbalskih, dotakli i tema iz sfera muzike, svakodnevnog života i rane mladosti.  
alexandre-lacazette-sead-kolasinac-arsenal-fpqcnyqrjdkd1fpzcvt87t17m
Mustafi je otkrio da je Petr Cech najpametniji pojedinac u svlačionici Arsenala, dok je Sead odgovorio na pitanje: "Ko je veća legenda, Biggie ili 2Pac?"
 
Bh. reprezentativac se nije dvoumio niti jedne sekunde, te je glasno izgovorio: "2Pac". Poznato je da je popularni Seo ljubitelj naše narodne muzike, a očito mu ni hip-hop nije stran.
 
Otkrio je i da je prvi koncert na koji je otišao bio nastup njemačkog repera Bushida. Također, u zanimljivom razgovoru s Mustafijem otkrio i da je njegov prvi posao bio u supermarketu.
 
"Bio sam zadužen za slaganje pizza u frižiderima", priznao je Kolašinac.
kolasinac
Također je istakao i da su ga, dok je nosio dres Schalkea, često miješali sa saigračem Papadopulosom. S druge strane, Mustafi je otkrio da je njegov fudbalski idol Zinedine Zidane, ali da još uvijek nije imao priliku upoznati legendarnog Francuza. Nadamo se da će mu se ta želja i ispuniti...
Učitaj još novosti