02. 11. 2017 - 17:40
McGregor otkrio koga vidi kao sljedećeg protivnika
907
Shares
McGregor otkrio koga vidi kao sljedećeg protivnika

NAJVEĆA MMA ZVIJEZDA DANAŠNJICE

McGregor otkrio koga vidi kao sljedećeg protivnika

02. 11. 2017 - 17:40
0
Shares

Conor McGregor posljednjih dana najviše radi na promociji dokumentarca "Conor McGregor: Notorious", no svako medijsko pojavljivanje UFC-ovog prvaka od njega traži odgovor na jedno pitanje – s kime će se boriti u svom sljedećem nastupu.

Tako je najveća MMA zvijezda današnjice na ovo pitanje morala odgovoriti u razgovoru s irskim portalom entertainment.ie, a njegov odgovor trebao bi zadovoljiti veći dio fanova.

"Znam da u UFC-u postoji veliki broj izazivača. Postoje i oni među boksačima. No, ono što me zanima je borba u UFC-u, obrana moje titule u lakoj kategoriji. Postoji borac s privremenim pojasom i osjećam kako bi to trebalo uslijediti. Vidjet ćemo kako će se razvijati pregovori."

"The Notorious" u ovoj izjavi ponovno nije spomenuo ime Tonyja Fergusona, na čemu mu je ovaj već zamjerao, ali je sada svima dao do znanja da je puno bliži nastupu u oktogonu, a ne onom u boksačkom ringu. Iako je Ferguson najlogičniji i najpošteniji izbor, Conor je čovjek koji voli imati više opcija pa su tako u igri i dalje ostala neka druga imena.

"Trilogija s Diazom je također u igri. Mogu braniti svoj pojas protiv Natea, a možda možemo i nagovoriti jednog od ovih boksačkih protivnika da zakorači u oktogon. U igri je i boksački meč, tako da postoji puno opcija, ali osjećam kako trebam legitimizirati pojas. Ja sam prvak, a postoji i privremeni prvak – osjećam da to slijedi. Trenutačno pregovaramo oko ugovora i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti", zaključio je McGregor.

Učitaj još novosti