20. 10. 2017 - 16:20
Adriano je dotakao dno: "Vještica je na mene bacila uroke, ali...
907
Shares
Adriano je dotakao dno:

BIVŠI BRAZILSKI AS

Adriano je dotakao dno: "Vještica je na mene bacila uroke, ali evo kako sam se spasio od njenih zlih čini!"

20. 10. 2017 - 16:20
0
Shares

Nekadašnji napadač Intera, Rome i reprezentacije Brazila Adriano najavio je kako će se potruditi da se vrati igranju nogometa u 2018. godini. 

"Pripremam se za novi projekt, vratit ću se treninzima u januaru. U početku neću biti u nekom klubu. Od kada sam prestao igrati održavao sam svoju fizičku spremu. Želim ovo i znam da ću trebati biti uporan", rekao je 'Imperator' za brazilsku emisiju TV Globo.

Nakon što je popio i pošmrkao karijeru, sada kao 35-godišnjak plaća zaštitu bandi iz favele u Riju i druži se s dilerima. 

Usred tako brunog "društvenog života" našao je vrijeme za obračun s "vješticom" koja je ga je izabrala za žrtvu u obredu crne magije, u Južnoj Americi popularne Macumbe.

Snimio je video u kojem joj poručuje: "Znam da postoji vještica koja je na mene bacila uroke, ali to joj neće uspjeti, jer Bog je veći. Bolje bi joj bilo da vodi računa o vlastitom životu. Saznao sam da je žena, ali ne ljutim se na nju. Žalim je. Moja porodica svaki dan moli za mene i to me spasilo od njenih zlih čini..."

Učitaj još novosti