17. 10. 2017 - 17:40
Bogdanović o reprezentaciji: Nikakvog sukoba nije bilo, mi...
907
Shares
Bogdanović o reprezentaciji: Nikakvog sukoba nije bilo, mi jednostavno nemamo kvalitetu!

MOSTARAC ZA SPORTSNE NOVOSTI

Bogdanović o reprezentaciji: Nikakvog sukoba nije bilo, mi jednostavno nemamo kvalitetu!

17. 10. 2017 - 17:40
0
Shares

Dok su ostali hrvatski košarkaši uglavnom bez riječi prolazili pored novinara nakon debakla na Eurobasketu, Bojan Bogdanović je stao i iskreno poručio da je smiješno očekivati više od Hrvatske kad reprezentacija nije dovoljno kvalitetna. 
 
Bogdanovića čeka početak NBA sezone, prve u kojoj će nositi dres Indiane, ali još ga boli neuspjeh s reprezentacijom koja je Eurobasket završila na početku nokaut faze teškim porazom od Rusije.
 
"Mi prvenstveno nemamo dovoljno kvalitete, a novinari, javnost nam tepaju da je imamo. Mi nemamo pravo ni za kakvu euforiju jer nikad nismo ništa napravili, nemamo se za što uhvatiti. I onda se dogodi situacija da se mi igrači uvučemo u tu neku priču koju kreiraju mediji, o nekoj našoj snazi, a za to nema temelja. Da nije žalosno, bilo bi smiješno", rekao je Bogdanović za Sportske novosti.
 
Pričalo se u sukobima između starijih igrača i Darija Šarića...
 
"Nikakav sukob u reprezentaciji nije postojao. I znate što? Ja mislim da je to loše. Mislim da smo sami trebali isprovocirati neki sukob između sebe jer bi onda stvari možda bile bolje. No, to su gluposti, sukoba nikakvog nije bilo među nama."

Učitaj još novosti