13. 10. 2017 - 16:50
NA NOU CAMPU BURNIJE NEGO IKAD Messi uputio zvaničan zahtjev:...
907
Shares
NA NOU CAMPU BURNIJE NEGO IKAD Messi uputio zvaničan zahtjev: Njih dovedite u januaru ili...

DON BALON

NA NOU CAMPU BURNIJE NEGO IKAD Messi uputio zvaničan zahtjev: Njih dovedite u januaru ili...

13. 10. 2017 - 16:50
0
Shares

Lionel Messi je ponajbolji igrač današnjice, ali još uvijek je neizvjesno ostaje li u Barceloni. Sjajni Argentinac još nije produžio saradnju s Kataloncima, iako mu ugovor ističe na kraju sezone.

Čelnici tvrde da je samo pitanje vremena kada će staviti novi potpis, ali do toga još nije došlo iako je poodavno najavljeno.

Španski portal Don Balon javlja da je Messi zatražio od uprave kluba da poduzme sve što je u njezinoj moći da se Barceloni ne dogodi ono što joj se već odigralo ovog ljeta.

Naime, Argentinac ne želi da tijekom novog prijelaznog roka Katalonci ostanu kratkih rukava, tj. bez ozbiljnih pojačanja.

Aguero uzburkao strasti: Novac nam nije problem, volio bih Messija u Cityju!

S obzirom na povredu najvećeg pojačanja, Ousmane Dembelea, i na nešto lošiju formu starosjedioca, a savršen start kluba u novoj sezoni, Messi je od uprave zatražio da počnu raditi na dovođenju čak četverice igrača u nadolazećem prijelaznom roku.

Don Balon tvrdi da su na toj listi završili kolumbijski stoper Yerry Mina iz Palmeirasa s kojim je već sve dogovoreno te, naravno, Philippe Coutinho čiji transfer iz Liverpoola na "Camp Nou" ovoga ljeta ipak nisu uspjeli finalizovati.

Uz sve to, omaleni Argentinac zahtijeva i dolazak dvojice veznjaka: Jean Michael Serija (Nica) i Leon Goretzke (Schalke). Očito je inače da Barci najviše škripi upravo u veznom redu tima...

Mnogi ovaj Messijev zahtjev povezuju i sa sve učestalijim glasinama da bi mogao napustiti klub. Sada je više nego očito zašto nije produžio ugovor, te da kalkuliše i čeka da vidi kako će završiti januarski prijelazni rok.

Učitaj još novosti