13. 10. 2017 - 14:45
IPAK NIJE NEDODIRLJIV Jedan od najvažnijih Zidaneovih igrača...
907
Shares
IPAK NIJE NEDODIRLJIV Jedan od najvažnijih Zidaneovih igrača na izlaznim vratima i to pred transferom u redove italijanskog velikana

DIARIO GOL

IPAK NIJE NEDODIRLJIV Jedan od najvažnijih Zidaneovih igrača na izlaznim vratima i to pred transferom u redove italijanskog velikana

13. 10. 2017 - 14:45
0
Shares

Luka Modrić postao je jedan od najvažnijih igrača Reala, ali čini se da ni on nije nedodirljiv.

Već neko vrijeme se spominje njegov odlazak iz Madrida, a već su mu i 32 godine.

Kao grom iz vedra neba: Zidane dobio ponudu koju je nemoguće odbiti, Perez mu već pronašao nasljednika iz najluđih snova

Tottenham je navodno zainteresovan da vrati svog bivšeg veznjaka, a upravo Kraljevi u tome vide šansu da dobiju Kanea ili Allija.

Ipak, sada se pojavila nova opcija. Naime, španski tabloid Diario Gol tvrdi da je Real spreman pustiti najboljeg veznjaka Lige prvaka sljedećeg ljeta.

Prvi favorit za njegovo dovođenje je niko drugi do posrnuli velikan Milan. Rossoneri već dugo prate Hrvata, a željeli su ga dovesti i prošlog ljeta. 

Nagađa se da će Milan pokušati realiziovati transfer na kraju sezone kako bi osigurali Modrićev dolazak prije Svjetskog prvenstva.

U isto vrijeme Real bi iz Tottenhama doveo Lukinog nasljednika Dele Allija. 

PROJEKAT VRIJEDAN 300 MILIONA EURA Zaboravite Kanea, Lewu i društvo, Perez će na ljeto dovesti ove tri zvijeri

Modrić ima ugovor do 2020. godine i jedino što bi ga moglo otjerati iz Reala je debakl u novoj sezoni koji bi doveo do rekonstrukcije u  timu.

Kod Zidanea je nezamjenjiv u veznom redu i teško je vjerovati da bi ga se odrekao nakon što je s njim osvojio dva evropska naslova zaredom. 

S druge strane, prije nego što uđu u borbu za Modrića, Milan mora osigurati i nastup u Ligi prvaka, u koju se već godinama pokušavaju vratiti. 

Učitaj još novosti