30. 09. 2017 - 13:42
McGregor žestoko napao Mayweathera: "Da se taj ku*kin sin nije...
907
Shares
McGregor žestoko napao Mayweathera:

NAKON NEDAVNOG SPEKTAKLA

McGregor žestoko napao Mayweathera: "Da se taj ku*kin sin nije penzionisao..."

30. 09. 2017 - 13:42
0
Shares

Conor McGregor je pošteno priznao poraz od Floyda Mayweathera u njihovom meču prošlog mjeseca, no i dalje vjeruje kako je u tom meču skupio dovoljno iskustva da bi slavio kada bi se njih dvojica susreli još jednom.

Mayweather je nakon pobjedu u meču i dolaska do skora 50-0 potvrdio kako je to sigurno bio njegov posljednji meč te da nema nikakve šanse da se vrati iz mirovine. Takva konačna odluka se ne sviđa McGregoru, kojem je ipak ostao gorak okus u ustima, ponajviše iz onih sportskih razloga. Odnosno, osjetio je ono što ga je zapravo dovelo do borilačkih visina u kakvima se nalazi.

“Ono što mi smeta, što me muči je činjenica da se taj mali kučkin sin penzionisao. Kada bismo odradili još jedan meč po boksačkim pravilima, uvjeren sam da bih ga pobijedio, znam to. Osjetio sam to po njemu u prvom meču, morao je mijenjati svoj cijeli pristup. Natjerao sam ga da se bori totalno drugačije od onoga kako se inače borio. U početku meča nije me uopće mogao shvatiti, nije razumio ono što radim. Uz lekcije koje sam naučio u tom meču, sigurno bih ga imao da se opet borimo. No, on ima 50-0 i odradio je svoje, nemam ga namjeru prozivati”, rekao je McGregor o tom meču i onome za čime žali.

Ipak, kod McGregora će i dalje postojati nada da će Mayweather sam osjetiti potrebu još se jednom vratiti, pa možda čak i za MMA borbu.

“Mi se nalazimo u opasnoj igri i neću ga prozivati. Ja ću nastaviti odrađivati svoj posao, borit ću se. Vidjet ćemo kako će on riješiti ovu svotu novaca, možda opet osjeti potrebu pa ja dobijem poziv i odradimo to još jednom. On je čak rekao kako bi nam iduća borba mogla biti u MMA-u, to nije bila moja nego njegova ideja. No, to je govorio prije nego smo odradili meč. Želi li to i sada, ne mogu znati, no ne mogu ni ne razmišljati o tome. Bilo bi super da netko od tih boksača malo dođe u moj svijet”, objasnio je o čemu razmišlja.

Ipak, McGregor je ponovno u MMA i sve vodi tome da će se u prvoj četvrtini iduće godine ponovno susresti s Nateom Diazom. Tako da je njegova boksačka avantura trenutno završila svoju prvu epizodu. No, kao što je on sam rekao, boks je i dalje opcija za neke buduća vremena.

(Fightsite.hr)

Učitaj još novosti