17. 09. 2017 - 22:56
Del Neri: Bajić nas je koštao boda!
907
Shares
Del Neri: Bajić nas je koštao boda!

NAKON PORAZA U MILANU

Del Neri: Bajić nas je koštao boda!

17. 09. 2017 - 22:56
0
Shares

Milan je s 2:1 pobijedio Udinese, a trener Vincenzo Montella naglasio je da se njegova momčad privikava na zajedništvo.

Nikola Kalinić zabio je dva gola, a Montella je rekao:

"Dopala mi se igra, ali ne i pomanjkanje koncentracije nakon što Udineseov gol nije bio priznat, a to nas je moglo koštati."

"No, ovo je korak naprijed u svemu, uključujući i pristup. Mogli smo završiti ranije i moramo zadržati koncentraciju."

Andre Silva i Hakan Calhanoglu donijeli su pobjedu 5:1 u Beču nad Austrijom u četvrtak, no danas su se odmarali, a Suso je bio iza napadača.

"Suso će se priviknuti na tu ulogu. Nije mu bilo lako pronaći rupu jer dupliran je, to ga je iziritiralo, ali mora se smiriti i igrati."

“Igrali smo u četvrtak i trebala mi je svježina, te su igrači koji su ušli odlično odgovorili."

"Rodriguez se jako brzo prilagodio na talijanski nogomet, sjajno je pojačanje. Ima odličnu nogu, Kessié nije iznenađenje, očekujemo od njega takve utakmice."

"Ovo je važna pobjeda, prije nekoliko sedmica je vjerovatno ne bismo dobili. Još uvijek ne znam koliko je potencijal ove momčadi, pokušavam izvući najbolje od svakog igrača."

Milan je slavio u svakoj takmičarskoj utakmici ove sezone u Serie A i Europskoj ligi, osim u teškom porazu od Lazija 1:4.

"Ne žalim zbog poraza od Lazija jer nam je on pomogao. Bila je to prava šamarčina koja nam je dobro došla. Ova momčad ima karakter, uvjeren sam da možemo ići jako daleko", završio je Montella, a Kalinić nije skrivao zadovoljstvo sjajnim nastupom na San Siru.

"Presretan sam zbog dva pogotka, ali važnija je pobjeda momčadi. Moramo nastaviti ovim ritmom, dobiti svaku sljedeću utakmicu ako želimo imati sjajnu sezonu. Moja omiljena formacija? Svejedno mi je jesam li sam naprijed ili je još netko uz mene, jedino što meni treba su lopte u protivničkom šesnaestercu", rekao je Kalinić.

"Šteta je što smo primili taj drugi pogodak, došao je iz situacije koju smo mogli riješiti. Do kraja smo bili u utakmici, a na samom kraju smo propustili priliku izjednačiti preko Bajića", rekao je kratko trener Udinesea Luigi Del Neri.

Učitaj još novosti