11. 09. 2017 - 08:15
NAVIJAČI BIJESNI "Nema vođe, nema taktike, nema muda - tipičan...
907
Shares
NAVIJAČI BIJESNI

NAKON POTOPA NA EUROBASKETU

NAVIJAČI BIJESNI "Nema vođe, nema taktike, nema muda - tipičan balkanski mentalitet"

11. 09. 2017 - 08:15
0
Shares

Hrvatska je okončala učešće na Eurobasketu već u osmini finala. Rusija je bila očito krupan zalogaj i slavila je s uvjerljivih 101:78.

Naše komšije parirale su Rusima u prvom poluvremenu, ali je u nastavku uslijedio veliki potop. A najavljivana je borba za medalje.

Ovaj poraz itekako teško je pao navijačima, koji su frustrirani nakon neočekivano visokog poraza. Interesantno da sličnim scenarijima svjedoče već godinama.

Evo nekih od najzanimljivijih komentara na društvenim mrežama:

"Vaša fenomenalna reprezentacija koja igra u životnoj formi je grupica talentiranih pičkica, koje se useru čim je biti ili ne biti".

"Hvala ti Aco što i dalje nemamo akciju. Došao si u isti rang s Čačićem, a to nije malo dostignuće".
 
"Ne mogu vjerovati da niti jedan sportski Savez nije u stanju, ako ništa drugo, onda barem unajmiti jednog psihologa. Nekoga tko će pričati s njima. Jer evidentno je, i to u dosta sportova, da smo slabi u glavi".

"Svake igre ili prvenstvo isto. Veliki optimizam i nadanje, a na kraju razočaranje. Navijajući za naše košarkaše dobro znam kakav je osjećaj biti navijač Hajduka".
 
"Nema vođe, nema taktike, nema muda... Čim krene pritisak svi se povuku. To je problem hrvatske reprezentacije već godinama".
 
"Hrvatska ima dobru momčad, ali je najveći hendikep naš izbornik koji je limitiran a toga nije svjestan. Hrvatska već duže vremena nema trenera koji bi od igrača izvukao ono što igrači objektivno mogu pružiti".

"Kad se igra za inozemne klubove igra se, svi ste jednaki. Hrvatska vam nije u srcu, vama su samo dolari na srcu. Ista priča je i s nogometašima".

"Balkanski mentalitet. Dižemo sve u nebesa, pobijedimo prije kraja i onda se useremo. Tako je, manje-više, u svim sportovima".

Učitaj još novosti