05. 09. 2017 - 22:19
Život mu se urušio za noć: Laura će Rooneya koštati pravo...
907
Shares
Život mu se urušio za noć: Laura će Rooneya koštati pravo bogatstvo, sve zakuhala bivša prostitutka

WAYNE PRED RAZVODOM

Život mu se urušio za noć: Laura će Rooneya koštati pravo bogatstvo, sve zakuhala bivša prostitutka

05. 09. 2017 - 22:19
0
Shares

Zabava prošle sedmice koja je završila policijskim hapšenjem Waynea Rooneya mogla bi stajati čak 50 miliona funti.

Nakon je potvrđeno da je u automobilu s igračem Evertona nakon izlaska bila i izvjesna Laura Simpson, djevojka koju je sreo u tom izlasku i koju je vozio kući, živce je izgubila njegova supruga Coleen koja će zatražiti razvod.

"Nije bilo ništa, osim malo ljubljenja i zagrljaja. Nisam u tom trenutku razmišljala o njegovoj ženi, ali nije ni on", rekla je Laura.

Otok u nevjerici: Ovo je više nego ozbiljno, legenda strmoglavo ide stopama Gazze i Besta

Iako 'nije bilo ništa', Coleen koja je trudna i očekuje četvrto dijete s Rooneyem, suprugu nakon devet godina braka više ne želi tolerirati avanture sa strane.

A to će itekako dobro naplatiti - dobit će polovinu do 100 miliona funti procijenjenog Rooneyovog bogatstva.

Inače, Rooneyu ovo nije prvi 'izlet' u 'zabranjeno voće'. On je 2010. bio uključen u seks skandal s Helen Wood i Jennifer Thompson, no tada je Coleen prešla preko toga.

Engleskog napadača kaznit će i klub zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, i to oduzimanje dvosedmične plate, odnosno s 320.000 funti.

Inače, sada se oglasila i Wayneova ljubavnica iz 2010. godine s kojom je imao grupnjak. Naime, bivša prostitutka Helen Wood je poslala poruku Rooneyjevoj ženi, koja se u trenutku njegovog hapšenja nalazila na odmoru s djecom.

"Leopard nikada ne mijenja krzno. Jednom varalica, uvijek varalica. Probudi se i ostavi ga. Pogotovo što sada nosiš i četvrto dijete", izjavila je Helen.

Možemo slobodno zaključiti da joj je karijera krenula uzlaznom putanjom nakon afere s bivšim napadačem Uniteda.

Tome u prilog ide i podatak da je na društvenim mrežama prate desetine hiljada ljudi. Inače, Helen je prestala da se bavi prostitucijom kada je pobijedila u "Velikom bratu" 2014. godine. 

1

2

3

4

5

Učitaj još novosti