24. 08. 2017 - 12:27
'Znam da McGregor sada muku muči sa skidanjem kila. Ja idem na...
907
Shares
'Znam da McGregor sada muku muči sa skidanjem kila. Ja idem na BigMac! Publika želi krv, pa dajmo joj to!

MAYWEATHER U STILU:

'Znam da McGregor sada muku muči sa skidanjem kila. Ja idem na BigMac! Publika želi krv, pa dajmo joj to!

Sport.ba/Fightsite.hr
24. 08. 2017 - 12:27
0
Shares

Prije nego što je započela posljednja službena press konferencija dobro raspoloženi Floyd Mayweather se družio s novinarima. Vrlo je strpljivo odgovarao na sva pitanja te se trudio izgledati što opuštenije, zadovoljnije i mirnije.

“Zapamtite, pazite šta vam kažem. 100 posto je da ovaj meč neće otići do konačnog sudijskog gonga. Na kraju dana vidjet ćete rezultat. Ovo neće ići do odluke. Nije bitno šta kažu njegovi treneri, oni se ne mogu boriti protiv mene. Na kraju će se sve svesti na meč između nas dvojice.”

Upitan o odluci Atletske Komisije Nevade, koja je dopustila meč u rukavicama od 8 unci uprkos drugačijim pravilima, bivši višestruki svjetski prvak odgovara:

“Ovo je poseban event. Ovo nije bilo kakva borba, ovo je meč koji vrijedi stotine miliona dolara. Fanovi žele vidjeti krv, dajmo im što žele. Borio sam se u tim rukavicama 44 ili 45 puta. Zašto ne ponovo?”

Tijekom posljednjih sedmica javnost nije imala prilike vidjeti niti jedan kadar Mayweatherovog treninga. I dok smo redovito pratili zbivanja u McGregorovoj dvorani, Floyd je ostao tajnovit. Zašto?

“Samo mogu reći ovo jer sam ja izvršni producent. Ja odlučujem šta će ići van, a šta ne. Toliko puta ste me vidjeli kako treniram, pa sam ovaj puta htio pokazati neku drugu stranu Floyda Mayweathera. Šta još volim raditi osim boksa? Vidjeli ste moje tijelo na društvenim mrežama. Izrezan sam. A siguran sam da je McGregor tu negdje i pokušava skinuti kile. Znam da se muči da bi skinuo kile. Ja sam već sada na potrebnoj kilaži. Tako da ću pojesti hamburger. Vjerojatno Big Mac ili Whooper.”

Boji li se da McGregor neće spustiti kile na potrebnih 69.5?

“Spustit će kilažu, znam da će spustiti. Ali uvijek su tu kazne za sve prekršaje. Tako je to u boksu. Moramo slijediti pravila. Ako si profesionalac, onda moraš raditi po pravilima”, zaključuje.

Čitav razgovor s Mayweatherom pogledajte u videu:

Učitaj još novosti