20. 08. 2017 - 09:19
APSOLUTNI DEBAKL Navijači pokazali čelnicima šta misle o...
907
Shares
APSOLUTNI DEBAKL Navijači pokazali čelnicima šta misle o pojačanju od 40 miliona eura

PRODAT SAMO JEDAN DRES

APSOLUTNI DEBAKL Navijači pokazali čelnicima šta misle o pojačanju od 40 miliona eura

20. 08. 2017 - 09:19
0
Shares

Barcelona je doživjela težak udarac u dvomeču El Clasica, a čelnici su panično reagovali želeći sačuvati svoje pozicije i doveli nikog drugog do 29-godišnjeg veznjaka iz Kine.

Paulinho je tako postao novi igrač Barcelone za čak 40 miliona eura, a ta vijest nije uopće obradovala navijače katalonskog diva.
 
Barcelona je ovog ljeta izgubila Neymara, ali i njegovim odlaskom zaradila nevjerovatnih 222 miliona eura. Navijači s pravom očekuju da Brazilca zamijene svjetske klase, a umjesto toga dočekao ih je bivši igrač Tottenhama.

Koliko su navijači Barcelone razočarani dolaskom Paulinha, koji je ranije u Tottenhamu proglašen najgorim igračem ikad, pokazuje i prodaja dresova s njegovim imenom. 

Naime, na predstavljanju je doživio debakl jer je na "Nou Camp" stiglo oko bijednih 2.000 navijača, većinom turista, a da stvar bude još veća niko od njih nije kupio Paulinhov dres.

Dan nakon predstavljanja objavljeno je kako je Barcelona u ta dva dana prodala samo jedan dres s brojem 15, što je zaista poražavajuće.

Paulinho neće debitovati večeras protiv Betisa jer Katalonci još čekaju na papirologiju iz Kine i njegovog bivšeg kluba. A pitanje je i u kakvoj je zaista formi...

Učitaj još novosti