19. 08. 2017 - 20:54
Taurunum bojsi se oglasili nakon ubistva Grobara: Svi srpski...
907
Shares
Taurunum bojsi se oglasili nakon ubistva Grobara: Svi srpski navijači da se dobro zapitaju posle ove poruke

UGAŠEN MLADI ŽIVOT

Taurunum bojsi se oglasili nakon ubistva Grobara: Svi srpski navijači da se dobro zapitaju posle ove poruke

Telegraf.rs
19. 08. 2017 - 20:54
0
Shares

Srbiju, pristalice Partizana i kompletan navijački svijet danas je potresla vijest o smrti 19-godišnjeg Demira Jukića koga su nepoznati počinioci ranili iz vatrenog oružja prije dva mjeseca u sukobu dvije navijačke grupe u naselju Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu.

Nesrećni mladić je s teškim tjelesnim povredama prebačen u bolnicu gdje je do dana smrti ležao na intenzivnoj njezi. Ljekari, nažalost, nisu uspjeli da spriječe najgori scenario.

Povodom Demirove smrti oglasili su se navijači Zemuna okupljeni u grupu Taurunum Bojs, i pozvali na momentalni prekid suludih sukoba u kojima stradaju mladi životi.

- Danas je tužan dan za sve jer je jedan mladi život ugašen. Roditeljima niko ne može vratiti dete. Po ko zna koji put izjavljujemo saučešća, viđamo se po grobljima zbog nekakvih sujeta, lažnih ideala, grafita, teritorija. Zar je išta vrednije od života deteta koje je tek trebalo da zakorači u život. Život je bio pred njim. Treba svi da se zapitaju kuda ovo vodi, koji je smisamo svega? Nijedno navijačko rivalstvo nije vredno ljudskog života.

Stop pištoljima
Stop noževima
Stop satarama
Stop iživljavanju nad navijačkim protivnikom
Stop napadanju sa duplo više ljudi
Stop napadanju sa duplo više naoružanih ljudi
Stop ne navijačima na tribinama
Demire, počivaj u miru
TAURUNUM 1987

Učitaj još novosti