16. 08. 2017 - 09:24
Ronaldovo prokletstvo datira iz 2005. i nema veze s fudbalom!
907
Shares
Ronaldovo prokletstvo datira iz 2005. i nema veze s fudbalom!

ŽRTVA DEMONSKIH SILA

Ronaldovo prokletstvo datira iz 2005. i nema veze s fudbalom!

Sport.ba/Sportske.net
16. 08. 2017 - 09:24
0
Shares

Cristiano Ronaldo je proklet. Doduše za nekoga ko je žrtva demonskih sila i ne ide mu loše, jedan je od najboljih fudbalera svih vremena i sve čega se dotakao pretvorilo se u zlato.

Istina, imao je problema s porodicom, ali to je bilo prije nego što je na njega palo prokletstvo.

Čuveni "Korejo de Manja" za koji Ronaldo ne daje izjave, a dobio ih je na sudu, objavio je intervju sa čuvenim "čarobnjakom" Fafeom koji smartra da Cristijanova loša sreća dolazi iz porodičnog života.

Prokletstvo je počelo 2005. kada zbog utakmice nije prisustvovao sahrani oca. Naime, Ronaldu je to poslužilo kao izgovor jer je otac ostavio porodicu, loše se ponašao prema njemu kao klincu.

"To je stvorilo prokletstvo i ono što opterećuje njegovu savjest. Bez obzira kakav je roditelj bio, to što nije otišao na njegovu sahranu je oslobodilo veoma negativnu energiju", kaže Fafe.

Ovakva vjerovanja u Portugalu nisu neuobičajena, prenijeta su delom preko okeana dolaskom prije svega Brazilaca u Evropu.

Pa šta savjetuje čarobnjak?

"Mora da nađe nekoga ko će spriječiti tu negativnu energiju, ali svi će mu tražiti novac. Ja ne, ne radim za pare, i spreman sam da mu pomognem", dodao je Fernando Nogeira.

Inače, Ronaldovi porodični problemi nisu vezani samo za oca, već i za brata koji je bio težak zavisnik od opijata, ali je upravo uz pomoć Cristijana dobio tu bitku, kasnije se odao alkoholu, ali u poslednjih nekoliko godina se izborio i s tim porokom, od koga im je umro otac.

Učitaj još novosti