15. 08. 2017 - 14:24
Klopp priznao poraz? 'Ako vlasnici žele prodati Coutinha, ne...
907
Shares
Klopp priznao poraz? 'Ako vlasnici žele prodati Coutinha, ne mogu ništa!'

GOAL.COM

Klopp priznao poraz? 'Ako vlasnici žele prodati Coutinha, ne mogu ništa!'

15. 08. 2017 - 14:24
0
Shares

Prilično velika utakmica čeka Liverpool večeras u Njemačkoj. U sklopu play-offa za Ligu prvaka igraju protiv Hoffenheima, ali trenutno veliki nemir vlada u svlačionici Redsa jer je Barcelona uporna u potražnji za njihovim najboljim igračem, Coutinhom, ali iz kluba poručuju gotovo svaki dan kako on nije na prodaju. Klopp nije previše govorio o ovoj situaciji, ali danas se otvorio. 

"Ako, primjerice, dođe ponuda za igrača i ja kažem 'ne' i vlasnici kažu 'u redu, hajdemo čuti koliko žele platiti'. I ja kažem 'ne želim čuti', ali oni kažu 'mi želimo čuti, 50 miliona funti... 50 miliona funti je u redu'. Onda oni prodaju igrača - tako klub funkcionira.

"Tako je bilo i s Hansom-Joachimom Watzkeom u Dortmundu. Mislite da sam rekao 'prodajte Sahina Realu što je prije moguće'? To nije bila moja odluka. Igrač je imao ugovor, ali oni su se dogovorili. 

"Ako vlasnici Liverpoola kažu da neće razmišljati o prodaji bez obzira na visinu ponude onda je poruka jasna. Ne želimo novac, želimo investirati u momčad i biti najbolji jer imamo snove i ciljeve. To je poruka. 

"Nije važno što ja mislim. Igrač mi je dostupan od 31. avgusta pa nadalje ili jednom kada se oporavi od povrede leđa. Ne mogu ništa više reći. Mislim da sam rekao 'imam šefove', jel' tako? Imam ih mnogo, uključujući i moju ženu. Mogu živjeti s time, nije problem", zaključio je Klopp o Brazilcu i osvrnuo se na Emre Cana, kojemu ugovor ističe sljedećeg ljeta, a on još nije produžen. 

"Još uvijek pregovaramo. Mislim li da je u redu da to do sada nismo dogovorili? Da budem iskren, nije. Ali što je tu je, moramo prihvatiti situaciju takvu kakva je. Sto posto sam siguran da nećemo prodati igrača, a posebno ne igrača koji igra u prvoj momčadi. 

"Očigledno je da želimo da ostane, a i on također želi ostati. Problematični su mali detalji. Situacija nije savršena. Volio bih da je već do sada produžio ugovor, ali još uvijek vjerujem da ćemo postići dogovor koji će odgovarati i jednoj i drugoj strani."

Učitaj još novosti