01. 08. 2017 - 14:08
Legenda Uniteda šokirala sve: Ovome se ipak nismo nadali
907
Shares
Legenda Uniteda šokirala sve: Ovome se ipak nismo nadali

CITY JE FAVORIT

Legenda Uniteda šokirala sve: Ovome se ipak nismo nadali

01. 08. 2017 - 14:08
0
Shares

Iako je legenda Manchester Uniteda, Ryan Giggs vjeruje kako je Manchester City favorit za osvajanje Premier lige ove sezone. Klub s Old Trafforda je bio veoma zaposlen tijekom prijelaznog roka pa je doveo Lukakua, Lindelofa i Matića, a u plavom dijelu grada također nije manjkalo aktivnosti. 

Stigli su Bernardo Silva, Mendy, Kyle Walker, Ederson i Danilo. Stoga Giggs vjeruje da Guardiola na dispoziciji ima 'strahovite' igrače, dok će Chelsea i Tottenham imati problema. 

"Vjerujem da je Manchester City favorit za osvajanje Premier lige. Pratio sam ih krajem prošle sezone i opcije koje imaju u napadu su strahovite: Sergio Aguero, Gabriel Jesus, Leroy Sane, Kevin De Bruyne, David Silva i Raheem Sterling", rekao je Giggs i nastavio: 

"Ono na čemu trebaju raditi je obrana, a i bit će zanimljivo vidjeti kako će se Ederson prilagoditi jer ne možeš osvojiti Premier ligu s prosječnim vratarem. Ogroman su novac uložili na bekove, ali pitanje je može li Vincent Kompany ostati zdrav jer su za City ključni njegovo iskustvo i utjecaj."

"Chelsea ne možemo ignorirati zbog njihove kvalitete, ali imaju li momčad koja može u isto vrijeme igrati Premier ligu i Ligu prvaka? Nisam baš siguran. Tottenhamova je momčad uzbudljiva i imaju sjajno trenera u Mauriciju Pochettinu, ali svi se pitaju mogu li biti prijetnja drugima s obzirom na to da se nisu pojačali", zaključio je bivši nogometaš crvenih vragova.

Učitaj još novosti