03. 07. 2017 - 17:59
POVRATAK: Bob Sapp ponovo u ringu, protivnik će mu biti...
907
Shares
POVRATAK: Bob Sapp ponovo u ringu, protivnik će mu biti Francuz Gregory Tony!

Kick Boks

POVRATAK: Bob Sapp ponovo u ringu, protivnik će mu biti Francuz Gregory Tony!

03. 07. 2017 - 17:59
0
Shares

Legendarni zabavljač, a nekoć borac, Bob Sapp se vraća u borilište. Točnije u ring kako bi 4. kolovoza u St. Tropezu u Francuskoj odradio kick boksing meč. Protivnik bi mu trebao biti iskusni francuski kick boksač Gregory Tony.

Sapp se u ovoj disciplini nije natjecao od 31. prosinca 2015. kada je pobijedio Akebona na RIZIN-u. Prije toga je u 14 nastupa ubilježio čak 13 poraza od čega su tek tri stigla odlukama sudaca, a svi otali nokautima. U najboljim danima gorostasni Amerikanac je u ovoj disciplini dva puta savladao jednog od najboljih kick boksača svih vremena, Ernesta Hosta. Trenutačni profesionalni “score” mu je 12-17.

U MMA vodama mu ide kudikamo gore. Tamo je trenutačno na 11-19, ali i 13 uzastopnih poraza, odnosno 16 u posljednjih 17 nastupa. Posljednji protivnik kojeg je uspio svladati bio je Sacha Weinpolter na priredbi u Splitu 2010. godine. U svojim slavnim Pride danima Sapp se borio protiv Nogueire i ostalih velikana te japanske promocije.

Gregoryja Tonyja se sjećamo iz mečeva protiv hrvatskih udarača; posljednje Igora Jurkovića u Gloryjevom borilištu. U najboljim danima ovaj Francuz je pobjeđivao Ghitu, Zimmermana i ostale kick boksing velikane. Sada je očito i on spao na mečeve protiv Boba Sappa.

 

Učitaj još novosti