22. 02. 2018 - 17:30
Makedonac novi rekorder: U srijedu ostvario najveći dobitak u...
907
Shares
Makedonac novi rekorder: U srijedu ostvario najveći dobitak u historiji klađenja, evo šta je odigrao

PRILEP

Makedonac novi rekorder: U srijedu ostvario najveći dobitak u historiji klađenja, evo šta je odigrao

22. 02. 2018 - 17:30
0
Shares

Imamo novog kladioničarskog rekordera! Čovjek iz Makedonije, tačnije iz Prilepa, uložio je tamo još 23. i 24. januara ukupno 15 eura i rasporedio ih na sedam listića. Mjesec dana kasnije, čovjek je bogatiji za gotovo 600.000 eura! I to je najveći dobitak u historiji klađenja u Evropi!

Novac mu je donio Manchester United koji je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigrao 0:0 kod Seville, a s(p)retni kladitelj čekao je tu X2 na goste iz Engleske. Za ovo se najviše može zahvaliti Davidu de Gei koji je bio na streljani (26 udaraca na gol), radio čuda među stativama i odbranio ukupno osam pokušaja Seville.

Ukupno je neokrunjeni evropski kralj klađenja pogodio 23 para, većinu njih je ponavljao na svih sedam listića, a najveći koeficijent koji je pogodio bio je 22. Igrao je da će na utakmici Babelsberg - Brandenburger pasti sedam ili više pogodaka. I sve to palo bi u vodu da De Gea nije vrhunski branio protiv Seville jer je upravo X2 na Manchester imao na svih sedam listića.

Inače, osnova dobit iznosila je oko 270.000 eura (oko 2 miliona kuna), ali neke kladionice, pa tako i ova u kojoj je Makedonac dobio, znaju davati bonuse kada na listiću imate puno parova pa je zahvaljujući tome utržio još oko 300.000 eura na račun tih bonusa.

Profesionalni kladioničari reći će vam da se na fudbal ne isplati kladiti jer dugoročno donosi vrlo mali ROI, ali ovaj je čovjek "skinuo" isključivo fudbalske parove! Odigravši listiće prije mjesec dana, marljivo je zaokruživao kako je koji par prolazio sve do posljednjeg, Manchester United X2. I onda je fešta mogla početi...

Učitaj još novosti