22. 05. 2024 - 10:50
PADA KLUPSKI REKORD: Guardiola nakon osvojene titule dobija...
907
Shares
PADA KLUPSKI REKORD: Guardiola nakon osvojene titule dobija strahovito pojačanje u Manchester Cityju

PADA KLUPSKI REKORD: Guardiola nakon osvojene titule dobija strahovito pojačanje u Manchester Cityju

22. 05. 2024 - 10:50
0
Shares

Legendarni španski stručnjak Pep Guardiola proslavio je prošle nedjelje četvrti naslov prvaka u Engleskoj sa Manchester Cityjem, a već kreće sa pripremama za novu sezonu.

City je tako nastavio dominaciju u Premier ligi, dok je do četvrte uzastopne titule i historije došao nakon pobjede nad West Hamom (3:1) u nedjelju. Također, za vikend igraju protiv gradskog rivala Manchester Uniteda u finalu FA Kupa i imaju priliku osvojiti duplu krunu.

Apsolutno zadovoljstvo vlada na Etihadu i čelnici popularnih ‘Građana’ spremni su Špancu dovesti koga god poželi. Jasno je da novca ne nedostaje, a tako je i sa Pepovim idejama i željama.

Ako je vjerovati uglednom Telegraphu, čovjek na čijem se dovođenju uveliko radi u Cityju je sjajni Pedro Neto iz Wolverhamptona. U pitanju je krilni nogometaš koji je prošle sezone zabio devet pogodaka na 20 prvenstvenih nastupa.

Ovaj 24-godišnjak ogromna je želja brojnih velikana engleskog, ali i evropskog nogometa. Ipak, prema svemu sudeći će njegov potpis osigurati gigant iz plavog dijela Manchestera.

S druge strane, Wolvesi su spremni prodati Neta za vrtoglavih 70 milijuna eura, a tako bi Portugalac postao i najveći izlazni transfer u povijesti ‘Vukova’, te bi postavio klupski rekord.

Učitaj još novosti