09. 05. 2024 - 19:38
Ancelotti jasno saopštio odluku o sudbini Modrića i Kroosa
907
Shares
Ancelotti jasno saopštio odluku o sudbini Modrića i Kroosa

Sve će biti riješeno u narednim danima

Ancelotti jasno saopštio odluku o sudbini Modrića i Kroosa

09. 05. 2024 - 19:38
0
Shares

Luka Modrić je imao priliku da prošlog ljeta napusti ekipu Real Madrida, te da svoju fudbalsku karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Sigurno je da bi na taj način zaradio novac o kojem čak i u Madridu može samo sanjati.

Ipak, odlučio je sjajni Hrvat ostati u Madridu, te je pokazao da može igrati na vrhunskom nivou. Zanimljivo je da uoči novog prijelaznog roka Modrića čeka dosta slična situacija.

Real Madrid je sinoć izborio plasman u finale Lige prvaka, a upravo ta utakmica mogla bi biti i zadnja koju će Modrić odigrati u dresu ovog tima jer je ušao u posljednje sedmice ugovora sa ovim timom.

Saudijci ne prestaju da mu kucaju na vrata sa nevjerovatnim ponudama, a ogromne ponude sjajni Modrić ima i iz MLS-a. Zanimljivo je da mu se pomalo stidljivo i potajno nadaju i iz Dinama.

Nakon što je sinoć odigrana utakmica između Real Madrida i Bayerna Carlo Ancelotti je bio itekako jasan kada je riječ o Luki Modriću, ali i Toniju Kroosu.

Naime, Italijan želi da i Modrić, ali i Toni Kroos ostanu u Madridu i naredne sezone.


Ancelotti je navodno svoju odluku saopštio i prvom čovjeku Real Madrida Florentinu Perezu koji naravno ima zadnju riječ kada se radi o ovakvim stvarima.


Kako prenose Španci Florentino Perez će veoma brzo imati sastanak sa Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom i tada će zvanično biti poznata njihova budućnost.

Navijači Real Madrida se sasvim sigurno, baš kao i Ancelotti, nadaju da će oba igrača ostati dio njihovog tima barem i naredne sezone.

Učitaj još novosti