07. 05. 2024 - 20:24
Poznati igrač mortus pijan zabio se u benzinsku, radnik...
907
Shares
Poznati igrač mortus pijan zabio se u benzinsku, radnik spašavao živu glavu

Poznati igrač mortus pijan zabio se u benzinsku, radnik spašavao živu glavu

07. 05. 2024 - 20:24
0
Shares

Tiago Palacios, nogometaš Estudiantes de la Plate, skrivio je bizarnu saobraćajnu nesreću u Buenos Airesu prošlog ponedjeljka, i to nekoliko sati nakon što je sa svojom ekipom osvojio argentinski Liga kup. Na alkotestu je utvrđeno da je sjeo za upravljač u jako pijanom stanju. Napuhao je 1,84 promila.

Palacios se automobilom zabio u izlog na benzinskoj stanici i povrijedio zaposlenika kojem je morala biti pružena pomoć.

Urugvajski U-23 reprezentativac izašao je iz vozila nepovrijeđen, dok je djelatnik na crpki prošao puno lošije. Zadobio je povrede na obje noge te ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu na liječničku obradu.

Prema policijskim izvorima, radnik nije povrijeđen od udara vozila, već prilikom pokušaja da napusti poslovni prostor i izbjegne frontalni udarac automobila. Uspio je sačuvati živu glavu, no noge su očito stradale, piše n1.

Estudiantes je u nedjelju pobijedio Velez Sarsfield nakon izvođenja jedanaesteraca u finalu argentinskog Liga kupa. U regularnom vremenu bilo je 1:1, a Estudiantes je nakon izvođenja jedanaesteraca slavio 4:3. Time je osvojio šesnaesti trofej u historiji i izborio plasman u Copa Libertadores sljedeće godine.

Krilni napadač Estudiantesa, koji je zamijenjen u 75. minuti utakmice, nekoliko sati kasnije na svom je Instagram profilu postavio fotografiju slaveći sa saigračima u svečanoj atmosferi, a potom je skrivio bizarnu nesreću.

Učitaj još novosti