01. 05. 2024 - 17:03
GOLMANSKA ZVIJEZDA U NASTAJANJU: Sjajni Brazilac pred...
907
Shares
GOLMANSKA ZVIJEZDA U NASTAJANJU: Sjajni Brazilac pred transferom u jedan od najmoćnijih europskih klubova?

GOLMANSKA ZVIJEZDA U NASTAJANJU: Sjajni Brazilac pred transferom u jedan od najmoćnijih europskih klubova?

01. 05. 2024 - 17:03
0
Shares

Dok je Intera na dominantan način stigao naslova prvaka Italije, čelnici milanskog velikana punom parom spremaju plan za sljedeću sezonu kada je u pitanju igrački kadar.

Simone Inzaghi će od ljeta imati na raspolaganju Mehdija Taremija i Piotra Zielinskog, govori se i o Mariju Hermosu koji bi također trebao doći bez odštete, ali ‘Nerazzurri‘ su spremili priličan novac za pojačanje na vratima.

Naime, Gazzetta dello Sport objavila je informaciju da bi čuvar mreže Athletica iz Paranaensea Bento (24) vrlo brzo mogao postati novi golman Intera.

Novopečeni reprezentativac Brazila dao je “zeleno svjetlo” Interu da pregovara s matičnim klubom, u Italiji se nadaju da će uspjeti pobijediti konkurenciju iz Engleske, kao i da bi visina transfera mogla iznositi manje od 20 milijuna eura.

Bento je upisao dva nastupa za Brazil u martu protiv Engleske i Španjolske, protiv Engleza je ostavio vrlo dobar dojam i sačuvao mrežu netaknutom, što nije prošlo nezapaženo.

S obzirom na to da prvi izbor na golu Intera Jan Sommer ima 35 godina, a očekuje se odlazak Emila Audera, Bento bi u slučaju dolaska možda postao čak i prvi golman u momčadi Simonea Inzaghija.

(sportam.info)

Učitaj još novosti