30. 04. 2024 - 13:05
NIKOLIĆ: Jagodić je čovjek koji živi za fudbal, od njega se...
907
Shares
NIKOLIĆ: Jagodić je čovjek koji živi za fudbal, od njega se mnogo toga može naučiti

NIKOLIĆ: Jagodić je čovjek koji živi za fudbal, od njega se mnogo toga može naučiti

30. 04. 2024 - 13:05
0
Shares

Fudbaler Sloge je pohvalio iskusnog stručnjaka Vladu Jagodića.Fudbaleri Sloge slove za jedno od najvećih iznenađenja u WWin lige BiH ove sezone, a ekipa iz Doboja igra sjajno tokom cijele sezone i još uvijek se bori za plasman u Evropu.

Osim toga, dogurali su i do polufinala Kupa BiH, a jedan od najbitnijih igrača ovog tima je i defanzivac Miloš Nikolić, koji je ove sezone odigrao 22 utakmice za svoju ekipu i neizostavni je član početne postave.Nikolić je, između ostalog, otkrio koja je tajna njegove ekipe ove sezone, govorio je i o pobjedi protiv Zvijezde 09, kojom je Sloga prekinula seriju od šest poraza u ligi, ali se osvrnuo i na saradnju sa trenerom Vladom Jagodićem.- Sloga igra najbolju sezonu u historiji i sgurno je da smo za sve veliko iznenađenje. Četiri kola pred kraj i dalje smo u igri za Evropu, a taj razvoj događaja malo je ko očekivao. Dobro odrađen prelazni rok rekao bih da je najvažnija karika, ali i dobro vođena ekipa. Atmosfera je sjajna od prvog dana, ali i stabilno funkcionisanje kluba predstavlja glavne razloge za ovako sjajnu sezonu, kazao je Nikolić.

Sloga je pobjedom protiv Zvijeze 09 u prethodnom kolu prekinula seriju od šest poraza u ligi, te je dodao kako njegovoj ekipi mnogo znači što je prekinula seriju loših rezultata.

- Mogu reći da nam mnogo znači što smo prekinuli seriju loših rezultata. Imali smo nekoliko teških protivnika, ali i mnogo utakmica u kratkom vremenskom roku. U goste nam je došla ekipa Zvijezde koja trenutno ne zaslužuje ovaj bodovni saldo jer imaju odličan tim. Smatram da su oni veoma nezgodna ekipa, ali eto uspjeli smo da ih savladamo i nadam se da je ovo povratak na pravi put, kazao je Nikolić, pa dodao:

- Borit ćemo se za Evropu sigurno dokle god imamo teoretske šanse. Ipak, to nama nije primarni cilj bio na početku sezone, ali svima u klubu bi mnogo značilo kada bi osigurali četvrtu poziciju. Ipak, sada imamo -4, pa ćemo vidjeti da li ćemo moći i sustići taj zaostatak.

Nikolić je potom govorio o saradnji sa Jagodićem, za kojeg je rekao kako je čovjek koji živi za fudbal, te je dodao kako se od njega mnogo toga može naučiti.

- Vlado Jagodić je već poznato ime u našoj ligi sa ogromnim iskustvom. On je stručnjak od kojeg mnogo toga može naučiti. On je čovjek koji živi za fudbal i jedan je najzaslužniji za sve postignuto do sada u Doboju, kazao je Nikolić.

(oslobođenje.ba)

Učitaj još novosti