30. 04. 2024 - 11:55
LEBRON ODGOVORIO NA PITANJE OSTAJE LI I DALJE U LAKERSIMA
907
Shares
LEBRON ODGOVORIO NA PITANJE OSTAJE LI I DALJE U LAKERSIMA

LEBRON ODGOVORIO NA PITANJE OSTAJE LI I DALJE U LAKERSIMA

30. 04. 2024 - 11:55
0
Shares

Jamal Murray je drugi put u ovogodišnjoj seriji prvog kruga NBA doigravanja slomio srca navijačima Los Angeles Lakersa, pogodivši šut za pobjedu Denver Nuggetsa (108-106) 3.6 sekundi prije kraja pete utakmice i time poslao branitelje naslova u drugi krug.Los Angeles Lakerse čeka dugo, toplo ljeto i neizvjesnost oko toga hoće s kojim će igračima ući u sljedeću sezonu. Hoće li u zlatnom dresu s brojem 23 još uvijek biti LeBron James koji je ovogodišnje doigravanje završio sa 30 poena, 11 asistencija i devet skokova.

Nakon dvoboja nije želio govoriti o tome je li odigrao posljednju utakmicu za Lakerse i hoće li nastaviti karijeru.

“Nemam odgovor, iskreno. Nisam o tome puno razmišljao”, rekao je 39-godišnji veteran koji se nije zadovoljio time što je u toj dobio bio najbolji igrač Lakersa u seriji protiv aktuelnih prvaka, u kojoj je njegova ekipa dvaput poražena Murrayevim koševima na isteku vremena.

“Ne, nisam zadovoljan, jer smo izgubili. Nisam tip koji samo sudjeluje. Izgubili smo i sad moramo vidjeti kako možemo biti bolji.”

Ako se odluči za nastavak karijere, James za sljedeću sezonu ima dvije opcije: može postati slobodan igrač i potražiti novi klub ili može aktivirati zadnju godinu ugovora s Lakersima vrijednu 51,4 miliona dolara.

Iako mu je ovo bila već 21. sezona u karijeri, pokazao je da je još uvijek sposoban biti u vrhu. Imao je prosjek od 25,7 koševa, 8,3 asistencija i 7,3 skokova u regularnom dijelu sezone, a na toj je razini bio i u doigravanju.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti