22. 03. 2024 - 18:41
IGRAO ZA NAJVEĆE KLUBOVE I BIO MRŠAV: Sad diže tegove i...
907
Shares
IGRAO ZA NAJVEĆE KLUBOVE I BIO MRŠAV: Sad diže tegove i izgleda kao Hulk, oduševio i Ronalda (VIDEO)

IGRAO ZA NAJVEĆE KLUBOVE I BIO MRŠAV: Sad diže tegove i izgleda kao Hulk, oduševio i Ronalda (VIDEO)

22. 03. 2024 - 18:41
0
Shares

Nekadašnji fudbaler njemačke reprezentacije, Real Madrida i Arsenala Mesut Ozil danas izgleda teško prepoznatljivo.
Bar kad se prisjetimo kako je vezista turskog porijekla izgledao dok je aktivno igrao fudbal. Ozil se poslije duge i uspješne karijere povukao prošlog marta, a godinu kasnije se pojavio njegov snimak iz teretane na kom se Ozil vidi u starom dresu Denver Nuggetsa kako diže tegove.

Pažnju posebno privlači obim njegovih bicepsa, koji su vjerovatno duplo veći nego što su bili dok je igrao fudbal.

Tridesetpetogodišnjak je poslije fudbala riješio da se okrene tegovima zbog čega je i ramena i grudi proširio kao bodybuilder.


Ozil se praktično “uduplao” poput Hulka i uopšte ne podsjeća na onog čovjeka koji je kreirao akcije i namještao golove u nekim od najvećih klubova u Evropi.

Posljednje sezone je proveo u Fenerbahčeu i Istanbul Bašakšehiru, osam godina je bio u Arsenalu, a tri u Realu poslije dvije sezone u Werderu i isto toliko u Schalkeu.

Uvijek je bio poznat kao mršav igrač koji je na fintu morao da izlazi na kraj sa čuvarima, prije nego na snagu. Sada mu ni snaga ne bi bila nikakva prepreka da uđe u kontakt i sa znatno krupnijim momcima od onih sa kojima je imao posla tokom karijere na terenu.

Štaviše, njegov novi izgled se dopao Kristijanu Ronaldu, nekadašnjem saigraču iz Reala, koji mu je prokomentarisao snimak: „Brate, nije loše“.

(n1info.ba)

Učitaj još novosti