26. 05. 2023 - 07:58
Ten Hag sklapa tim za narednu sezonu: Sada želi ubojitog golgetera
907
Shares
Ten Hag sklapa tim za narednu sezonu: Sada želi ubojitog golgetera

Ten Hag sklapa tim za narednu sezonu: Sada želi ubojitog golgetera

26. 05. 2023 - 07:58
0
Shares

Manchester United se priprema za veliku rekonstrukciju u sljedećoj sezoni. Najave su da će više od desetak igrača napustiti Old Trafford, dok se očekuje dolazak značajnog broja pojačanja. Poseban naglasak će biti stavljen na napadačku poziciju, a prva želja kluba je napadač Tottenhama, Harry Kane.

Prema britanskim medijima, Erik ten Hag je izrazio čelnicima kluba da je Kane ključan za ostvarenje šampionskih ambicija u sljedećoj sezoni. Klub će učiniti sve što je potrebno da ispuni želje svog menadžera i u narednim sedmicama poslati odgovarajuću ponudu za kapitena Tottenhama.

Ugovor Harryja Kanea ističe ljeta 2024., stoga je sljedeći prijelazni rok posljednja prilika za Tottenham da zaradi na svom najboljem igraču, pod uvjetom da žele prodati. Spominje se mogućnost da bi iznos mogao biti veći od 80.000.000 eura.

Ovaj izvanredni napadač, koji će uskoro napuniti 30 godina, je odrastao u Tottenhamu. Bio je dio seniorske momčadi od 2009., iako je na početku nekoliko sezona proveo na posudbama u Leytonu, Millwallu, Norwichu i Leicesteru.

Od 2013. godine, Kane je bio ključni igrač Tottenhama te je do sada na 434 utakmice postigao 278 golova i ostvario 64 asistencije. Međutim, nije uspio osvojiti nijedan trofej, što bi mogao biti glavni razlog za njegov odlazak iz sjevernog Londona nakon sezone u kojoj je s 28 pogodaka bio drugi najbolji strijelac u Premier ligi.

 

 

Učitaj još novosti