22. 05. 2023 - 09:26
I to na vrhuncu: Spalletti donio odluku koja se neće svidjeti...
907
Shares
I to na vrhuncu: Spalletti donio odluku koja se neće svidjeti navijačima Napolija

I to na vrhuncu: Spalletti donio odluku koja se neće svidjeti navijačima Napolija

22. 05. 2023 - 09:26
0
Shares

Luciano Spalletti mogao bi na kraju sezone napustiti Napoli iako je klubu donio prvi naslov prvaka Italije nakon 33 godine. Spallettijev odnos s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom nije na potrebnom nivou, pišu Talijani. Gianluca Di Marzio javlja kako u Napulju već razmišljaju o novom treneru.

De Laurentiis razmišlja o Vincenzu Italianu iz Fiorentine te Thiagu Motti iz Bologne. Njih dvojica kotiraju kao najizgledniji kandidati za novoga trenera, a De Laurentiis je i velik fan Atalantinog Giana Piera Gasperinija. Napolijev gazda savjete traži od Španca Rafe Beniteza, kojem se uvijek obraća kada mu je teško.

Di Marzio spominje imena Antonija Contea i Juliana Nagelsmanna, no to su malo izgledne opcije za Napoli. Jedan od kandidata je i Monzin trener Raffaele Palladino. Spalletti ugovor s Napolijem ima još godinu dana. De Laurentiis mu nije čestitao na osvajanju titule niti ga je ijednom spomenuo u planovima za proslavu naslova prvaka.

Spalletti je propustio i konferenciju za novinare, a Corriere dello Sport javlja da će na kraju sezone sigurno napustiti Napulj. Spalletti je u Napoliju od jula 2021. godine i ostvario je 60 pobjeda u 93 utakmice.

 

Index.hr

Učitaj još novosti