31. 03. 2023 - 15:55
ĐOKOVIĆ SKANDIRANJEM NA EUROLIGAŠKOJ UTAKMICI ODUŠEVIO SRBE:...
907
Shares
ĐOKOVIĆ SKANDIRANJEM NA EUROLIGAŠKOJ UTAKMICI ODUŠEVIO SRBE: Napali ga Albanci!

ĐOKOVIĆ SKANDIRANJEM NA EUROLIGAŠKOJ UTAKMICI ODUŠEVIO SRBE: Napali ga Albanci!

31. 03. 2023 - 15:55
0
Shares

Srbijanski teniser Novak Đoković pratio je uživo utakmicu Crvene zvezde i Valencije u Euroligi.

Ponajbolji teniser svijeta je iz prvih redova pratio okršaj srbijanskog i španskog kluba u Euroligi i uživao je u pobjedi Crvene zvezde.

Na tom meču su mediji pisali o Novakovom susretu sa dječacima i o tome kako je jednom od njih dao 100 eura jer su mu pronašli bankovnu karticu.

No, dosta pažnje privuklo je i to što je skandirao sa ostatkom navijača "Kosovo - Srbija". Ovaj potez Đokovića je, jasno, oduševio mnoge u Srbiji, ali je istovremeno njime izazvao gnijev od strane albanskih navijača sa Kosova.

Jedan od njih napisao je da je Đoković "podigao pesnicu u znak podrške zastrašujućim šovinističkim antikosovskim povicima tokom košarkaške utakmice" , što je naravno iznerviralo srpske navijače.

"Nedavno je izjavio da je odlučio "oprostiti" NATO-u što je intervenirao protiv Miloševićevog genocidnog režima", napisao je jedan od komentatora na Twitteru uz priloženi video Đokovića kako sa ostalima glasno skandira o Kosovu kao dijelu Srbije.

Uslijedila je velika rasprava na Twitteru i ostalim društvenim mrežama. Naravno, politika je neizostavna na utakmicama klubova u Srbiji, a ni Novak Đoković ne izbjegava da učestvuje u takvim stvarima.

Novak Đoković u međuvremenu želi da igra na US Openu i čeka vijesti iz Sjedinjenih Američkih Država.

Američki Senat je odlučio da će za mjesec i pol dana ukinuti sve preostale COVID restrikcije koje su snazi, tako da bi Novak mogao najzad da zaigra na US Openu i da se bori za osvajanje nove Grand Slam titule.

 

Učitaj još novosti