01. 12. 2022 - 09:42
ISPLIVAO SASTAV! Ovo su igrači s kojim će Hrvatska napasti...
907
Shares
ISPLIVAO SASTAV! Ovo su igrači s kojim će Hrvatska napasti treću selekciju svijeta

MUNDIJAL U KATARU

ISPLIVAO SASTAV! Ovo su igrači s kojim će Hrvatska napasti treću selekciju svijeta

01. 12. 2022 - 09:42
0
Shares

Hrvatska je odabrala sastav za odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu protiv Belgije. Izabranicima Zlatka Dalića dovoljan je bod protiv Belgije za prolazak među 16 najboljih. Hrvatska je uoči posljednjeg kola na prvom mjestu, a ako tu i završi grupnu fazu, onda će u nokaut-fazi vjerovatno izbjeći opasnu Španiju i Brazil, prvog favorita takmičenja.

Dalić neće mijenjati momčad koju je poslao na travnjak od prve minute protiv Kanade (4:1), doznaju Sportske novosti. Dominik Livaković je siguran na golu, četvorica u odbrani su Josip Juranović, Dejan Lovren, Joško Gvardiol i Borna Sosa. U sredini su godinama nezamjenjivi Marcelo Brozović, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Marko Livaja će nakon odlične utakmice protiv Kanade opet biti prvi izbor u napadu, dvostruki strijelac protiv Kanade Andrej Kramarić opet ide na desno krilo, dok će na drugoj strani biti Ivan Perišić.

"Nemam potrebe puno lutati. Veseli što i na klupi imam igrače koji mogu dobro odigrati", rekao je Dalić u najavi utakmice s Belgijom, reprezentacijom koja je na prošlom Svjetskom prvenstvu završila na trećem mjestu.

Učitaj još novosti